Fogynom kéne vagy híznom?
Figyelt kérdés
169cm magas 15 éves lány vagyok és olyan 66kg körül, bár nem nagyon merek mérlegre állni, olyan 2 hónapja mértem le magam utoljára. Szóval lehet, hogy több vagyok picit. 13 éves koromban kevesebb, mint egy év alatt 10kg-t híztam, ez két ruhaméret volt. Ami akkor nagyon zavart, mert minden osztálytársam nagyon vékony volt, akkor voltam 60kg. Aztán tartottam a súlyom, de most a nyár óta megint felszedtem kb. 6kg-ot. Egy ruhaméretet is híztam szerintem, mert a 38-as nadrágom szűk rám, a hasam sokat nőtt. Méreteim: mell-93cm köldök alatt-91cm csípő-100cm comb-58cm. Alma alkatú vagyok. Diétázni nem nagyon tudok, mert itthon mindenki állandóan étellel töm. Lehet, hogy ez az utóbbi hízás csak a tél miatt van? Nem is olyan nagy gond? Karácsony körül mindig olyan 5 kg fel szokott jönni, ez valószínű most is így lesz, de még sose voltam ennyi kiló, mert év végére szerintem olyan 72 körül leszek, de ez még nem mondható kövérnek gondolom. Ha nem sikerül fogynom, a 70-75kg még belefér? Mennyi az a súly,ami fölé már ne menjek? Mert akkor addig gondolom elmehetek és aztán meg tartanom kell. Sportolni nem nagyon szoktam, mert gondok vannak a térdeimmel.2013. dec. 21. 16:33
1/4 anonim válasza:
Szerintem ehhez a magassághoz kb. 60 kg lenne az ideális. Legalábbis abból indulok ki, hogy én 164 cm vagyok és 52-3 kilósan érzem jól magam. A 70-75 már nagyon sok szerintem. Szóval híznod nyilván semmiképpen nem kellene, fogyni viszont lehetne egy 5 kg-t.
2/4 anonim válasza:
Én 16 éves lány vagyok 176cm 59 kg és azt mondják nálam ez normális mert magas vagyok..
Egyetértek az első válaszolóval , hogy 5 kg adj le.., de ha jól érzed magad a bőrödbe akkor nem kell..
Na de 70-75 kg nálad nem fér bele szerintem.. Próbálj kevesebbet enni a szünetben és sokat igyál.
Tippek: "sokszor egyél keveset".. és minden étkezés előtt igyál meg egy pohár vizet (mert ez teltség érzetet kelt)
3/4 anonim válasza:
Híznod már semmiképp nem kéne, inkább 6-7 kilót fogyni. Étellel tömni pedig csak azt lehet aki hagyja, többször keveset enni mindenből lehet, és mellé nem kell a csoki cukor, máris fogynál pár kilót! ;)
4/4 anonim válasza:
Már most se mersz bakker mérlegre állni..:D
Nem a tél miatt van, túl sokat eszel. És de, gond, mert a tél végével nem fog eltűnni az a 6 kg.
De, 72 igenis elhízott, már nem normális kategória.
Mi az hogy fogyj vagy hízz..? Tudod mit, hízzál...:D
(Aztán nyáron meg irkálhatod, hogy strandra se mersz kimenni, mit tegyél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!