Híznom vagy fogynom kell? Két gyerek után 168 cm és 52 kg vagyok.
Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 20:16
1/5 anonim válasza:
Bakker, jó gebeszke lehetsz! Nehogy fogyj !
2/5 anonim válasza:
Elismerésem! Testtömeg-indexed alapján sovány vagy. Fogyni semmiképp se akarj, inkább pár kilót híznod kellene. De ha jól érzed magad a bőrödben, akkor szerintem minden rendben!
3/5 A kérdező kommentje:
Fogyózni eddig sem fogyóztam.
2009. máj. 12. 20:59
4/5 anonim válasza:
Minek egy ilyen kérdést kiírni??? Ha tetszesz magadnak akkor így maradsz ha kövérnek látod magad akkor fogysz. Ennyi. Ha most öten azt írják hogy fogyózz akkor neki állsz??????
5/5 anonim válasza:
Biztos csini lehetsz! :-) Nem kell fogynod, és szerintem híznod sem, bár a sovány kategóriába tartozol. Inkább menj sportolni, futni. Mozogj, hogy szép legyen a tested, ne csont és bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!