Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetseges 62kg...

Szerintetek lehetseges 62kg rol lefogyni 55re 2honap alatt? Dietazom zoldbteat iszok es egy masik fajta teat illetve kizarolag csak gyumolcsot zoldsegeket es feherje miatt tojasrantottat.

Figyelt kérdés
Csak normalis velemenyek legyszi.!! Emelett fogyasztok diot mandulat mogyorot.

2014. jan. 22. 23:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem meg lehet csinàlni. Nekem régebben sikerült ennyit fogynom kb. 2,5 hónap alatt, de abban közrejàtszott az is, hogy még gyerek voltam, úgy teljesen màs volt, mert csak annyit csinàltam, hogy kevesebbet ettem. Nem fogyóztam, csak màr nem kívàntam annyi kajàt. Így lefogytam, pedig egyàltalàn nem ettem egészségesen. Ennek màr 9 éve. Azóta sem híztam meg. A gyümölcs szerintem jó, segíti az emésztést. Szerintem reggelire egyél valamilyen gyümölcsöt, mondjuk narancsot, mandarint vagy grépfrutot.
2014. jan. 23. 07:47
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem lehetetlen cél, és nem tűnik rossznak amit csinálsz.

Glutén, tejfehérjementes keményítőszegény táplálkozás rendben szokott lenni, és te valami ilyesmit csinálsz úgy tűnik. Így fogyhatsz, az ütem majd kiderül.

2014. jan. 23. 08:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Csak arra nem tértél ki, hogy mit és mennyit moozogsz?
2014. jan. 23. 22:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Sz*r kifogás! Barátom 3 műszakban dolgozik, szombaton is, rendszeresen 16 órázik, és SOHA nem hagyja ki az edzést! Meg is látszik rajta! Mamám pedig orvos, kora reggeltől estig dolgozik a hét minden napján, ráadásul 70 múlt, és minden reggel tornával kezdi a napot. Úgyhogy ezt az ócska "munka mellett nem lehet" dumát sürgősen felejtsd el, vagy maradj dagadt, ha csak kifogásokat tudsz keresni. :)
2014. jan. 26. 08:11
 15/16 A kérdező kommentje:
Kedves kommentelő nem hiszem hogy dagadt lennék 62kilóval másodszor is másfélórát vesz igénybe az utazás reggel illetve este haza.Nem hinném,hogy éjszaka vagy épp kora reggel nyitva van bármilyen konditerem,mellesleg te csakmásokkal jössz de miért nem magadról beszélsz?biztos te dolgozol és tudod.
2014. febr. 1. 06:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen, dolgozom, méghozzá hétfőtől szombatig, néha vasárnap is, néha 12 órát, néha 16-ot, és nekem is másfél óra az út, oda is, vissza is, mivel másik városban dolgozom. És? Ha valaki csinálni akar valamit, arra szakít időt. Nevetséges, hogy te 8 órás munka mellett nem vagy képes semmire. Hiába hőbörögsz itt nekem, ez akkor is csak kifogás, mert LUSTA vagy. Csak magadat hitegeted azzal, hogy a munka miatt nem mozogsz. Könnyebb ráfogni, mint erőt venni magadon, ugye?
2014. febr. 2. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!