Ez milyen fajta elhízás?
Olyan inzulinrezisztens, rohadt sok szénhidrátot evő hormonbeteg féle elhízás.
Az antidepresszáns méreg, persze hogy a hormonrendszert is tönkregányolja. Nem is mondta értelmes ember soha, hogy enni kell. Én mondtam ilyet? Nem, én sem mondtam ilyet. Valami orvos biztos felírta.. úgy kell, sajnálom. Nem tudom, nem tudjuk már jobban terjeszteni a gyógyszerellenességet, a gabona-tejellenességet. Így jártok, mert nem jut el hozzátok amiket én (és sokan mások!) mondunk, ha eljut akkor sem figyeltek.. Nekünk sem esik jól, mert sokan egy életet áldozunk rá, hogy alternatív, JOBB gyógymódokat biztosítsunk, jobb élethez segítsünk másokat - és igen, bízunk benne hogy ez, amit szeretünk és meggyőződésünk nem csak másokon segíthet, de nekünk is megélhetést adhat.. Mint ahogyan az orvos is megél, aki mérgeket ír fel beteg embereknek.. Akkor mi miért nem.. hát, ez van a világ nem igazságos. Az ismerősöd lehet egy életre tönkrement, de van olyan qigong trénig (intim súlyzós qigong tréning) ami valamennyire rendbe szedheti még a testét.. végül is fiatal, megfelelő életmóddal.. ha elkezdi összekapni magát, talán még időben van.
Majd idővel elválik..
Attól függ mennyire támogatja most a testét. Idővel elég sokat vissza tud húzódni a bőr is.
Gyógyszerekkel most hogy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!