Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez milyen fajta elhízás?

Ez milyen fajta elhízás?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, depressziós volt, mert kiskorától fogva nagyon kövér volt. Egy éve még 183 kg-ot nyomott, most 120 körül lehet...De ez nem az a tipikus elhízás. Az arca és a nyaka vékony, a karja tömött, a vádlián lóg a háj, nagy szinte nőies lógó mellei vannak, a hasa is csak lóg előre és oldalra és alhasa is van...amolyan nőies elhízás és mintha nem is zsírszövet lenne, hanem víz a bőre alatt...Sok antidepresszánst szedett és lehet attól van? 23 éves a hangja nem mély... Tudna valaki segíteni?:( Ráadásul hirtelen fogyott le és lóg a bőre mindenhol, de aránytalan elhízása van. Feneke csontos.
2013. aug. 24. 14:40
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Sosem láttam ilyen kövérséget valaki hallott, látott már hasonlót?
2013. aug. 24. 14:42
 2/19 anonim ***** válasza:
orvoshoz kene mennie kivizsgaltatni magat...ha vzesedik, annak nagyon sok oka lehet...
2013. aug. 24. 15:04
 3/19 anonim ***** válasza:

Olyan inzulinrezisztens, rohadt sok szénhidrátot evő hormonbeteg féle elhízás.

Az antidepresszáns méreg, persze hogy a hormonrendszert is tönkregányolja. Nem is mondta értelmes ember soha, hogy enni kell. Én mondtam ilyet? Nem, én sem mondtam ilyet. Valami orvos biztos felírta.. úgy kell, sajnálom. Nem tudom, nem tudjuk már jobban terjeszteni a gyógyszerellenességet, a gabona-tejellenességet. Így jártok, mert nem jut el hozzátok amiket én (és sokan mások!) mondunk, ha eljut akkor sem figyeltek.. Nekünk sem esik jól, mert sokan egy életet áldozunk rá, hogy alternatív, JOBB gyógymódokat biztosítsunk, jobb élethez segítsünk másokat - és igen, bízunk benne hogy ez, amit szeretünk és meggyőződésünk nem csak másokon segíthet, de nekünk is megélhetést adhat.. Mint ahogyan az orvos is megél, aki mérgeket ír fel beteg embereknek.. Akkor mi miért nem.. hát, ez van a világ nem igazságos. Az ismerősöd lehet egy életre tönkrement, de van olyan qigong trénig (intim súlyzós qigong tréning) ami valamennyire rendbe szedheti még a testét.. végül is fiatal, megfelelő életmóddal.. ha elkezdi összekapni magát, talán még időben van.

2013. aug. 24. 15:18
 4/19 A kérdező kommentje:
Mindenhol lóg a bőre...karján, lábán, hasán, mellén...elképzelhető plasztika nélkül, hogy rendbe jöjjön? Őszintén szólva csak sétálgat esténként...
2013. aug. 24. 15:26
 5/19 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Paleolit táplálkozás, mozgás, nyilván a testalkatának megfelelő, ami nem terheli túl az ízületeit.
2013. aug. 24. 15:47
 6/19 anonim ***** válasza:

Majd idővel elválik..

Attól függ mennyire támogatja most a testét. Idővel elég sokat vissza tud húzódni a bőr is.

Gyógyszerekkel most hogy van?

2013. aug. 24. 15:53
 7/19 A kérdező kommentje:
Elvileg nem szed gyógyszereket, de sokszor furcsa a viselkedése...depressziót mondott, de szerintem több dolog is lehet a háttérben, depresszióra nem szednek napi 12 szem gyógyszert...elvileg 3 éve nem szed semmit...de hát ki tudja
2013. aug. 24. 16:27
 8/19 A kérdező kommentje:
Járt edzőterembe, kicsit a karja jobb, a melle is kisebb, a hasa az valóban nem szép. És nagyon sokat alszik...
2013. aug. 24. 16:31
 9/19 anonim ***** válasza:
Akkor ugyan olyan mint az emberek többsége: lenne mit javítani, edzésben, étkezésben.. életmódban. Csak hogy az egészsége jobb legyen. Jöjjön Qigongozni, Kungfuzni.. megerősíteni magát, az egészségét.
2013. aug. 24. 16:56
 10/19 A kérdező kommentje:
Eltört a térde régen... talán úszás lenne még jó
2013. aug. 24. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!