Ez milyen fajta elhízás?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, depressziós volt, mert kiskorától fogva nagyon kövér volt. Egy éve még 183 kg-ot nyomott, most 120 körül lehet...De ez nem az a tipikus elhízás. Az arca és a nyaka vékony, a karja tömött, a vádlián lóg a háj, nagy szinte nőies lógó mellei vannak, a hasa is csak lóg előre és oldalra és alhasa is van...amolyan nőies elhízás és mintha nem is zsírszövet lenne, hanem víz a bőre alatt...Sok antidepresszánst szedett és lehet attól van? 23 éves a hangja nem mély... Tudna valaki segíteni?:( Ráadásul hirtelen fogyott le és lóg a bőre mindenhol, de aránytalan elhízása van. Feneke csontos.2013. aug. 24. 14:40
11/19 anonim válasza:
Igen. Csak az úszás nem szedné helyre a hormonrendszerét.. Mint ahogy más sport, edzés sem. Ezért kell a gyógytorna.
12/19 A kérdező kommentje:
Én azt gondolom ez valami betegség lehet...
2013. aug. 24. 17:13
13/19 A kérdező kommentje:
Én nagyon sajnálom:( és lehet a gyógyszerektől van vagy valami hormonális probléma
2013. aug. 24. 17:15
15/19 A kérdező kommentje:
Próbáltam tanácsot kérni a neten de nem kaptam választ:(
2013. aug. 24. 17:32
16/19 anonim válasza:
Nem fognak tudni segíteni.. csak életmódbeli segítség van. A nyugati gyógyászat gyógyszerek mellékhatására.. de még az alapbetegségre, a depresszióra sem tud megoldást.
17/19 anonim válasza:
Menjen mindenképpen dokihoz, mellette pedig figyeljen kajára, mozogjon lehetőségekhez mérten és majd ha 100 kg alatt van akkor elkezdheti szerintem a normál testmozgást is. Én kivizsgáltatnám. Szerintem a bőre ha még többet fogy sem fog visszahúzódni teljesen, de ha orvosnál megmérettette magát és bizonyítani tudja hogy rövid idő alatt betegség mi egyéb miatt fogyott vagy hízott akkor lehet a tb fizeti neki a műtétet. De ennek utána tudtok érdeklődni, hátha így van még és pont beleesik ebbe a kategóriába.
18/19 A kérdező kommentje:
majd ő eldönti... én nem sokat tehetek
2013. aug. 24. 17:58
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket!
2013. aug. 24. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!