Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
175 cm vagyok 98 kg, szeretnék lefogyni egy 10-15 kilót, elég erős a csontom, és így sem mondanak kövérnek arányosan oszlik el rajtam, de engem mégis zavar hogy majd egy mázsa vagyok, miket javasoltok? Hogyan lehetne úgy, hogy ne szedjem vissza??

2013. júl. 23. 12:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Változtass a mennyiségen és minőségen. Ne drasztikusan kezd el, hanem folyamatosan csökkentsd. Ha pl. édességet eszel, ne hagyd el teljesen azonnal, de csökkentsd folyamatosan a mennyiséget. Meg mozogj minél többet. És ez ne egy időszak, kúra legyen, hanem maradjon is így, akkor nem fogod visszaszedni. Remélem segítettem.
2013. júl. 23. 12:51
 2/7 anonim ***** válasza:
kenyér és tésztafélék elhagyása és mozgás 1 óra
2013. júl. 23. 15:41
 3/7 poiu ***** válasza:

Hoppá, én 180/98 voltam és kövér. Akármit mondanak rólad klinikailag elhízott vagy (ha nem vagy koxos testépítő :-). Szerintem itt drasztikus változtatás kell. Minden cukros, keményítős ételt el kell hagynod és ezek helyett nyomd a zöldséget. Sok gyaloglás, kis erőedzés, de semmi ugra-bugra, semmi futás. Ha ezt betartod nem csak elkezded a fogyást, de talán helyreáll az inzulinérzékenység is. Egyél húsból, zöldségből annyit, amennyit akarsz, de az első 2-3 hétben még ezzel is valószínűleg "éhes" leszel. Át fogsz állni, és meg sem állsz a 70 kilóig. Még ez is sok, de kell egy kis szünetet tartani.

Erős a csontod? Mérdd meg a csuklód kerületét és megtudod.

2013. júl. 23. 19:18
 4/7 A kérdező kommentje:
19 cm a kerülete és az pici, kerek csontocska a kezed bal oldalán is kilátszik :), amióta felraktam a kérdést, fogytam 2 kilót :) és igen 70 ig meg sem állok. :)
2013. júl. 26. 12:34
 5/7 poiu ***** válasza:
Hajrá!
2013. júl. 28. 22:58
 6/7 anonim válasza:
Szurkolok
2013. aug. 15. 07:33
 7/7 A kérdező kommentje:

Ha valakit, érdekel vagy megtalálnátok ezt, csak hogy minden lehetséges...!! Most járok - 18/19 Kg-nál.

79-78 Kiló vagyok!! :) És soha nem éreztem magam jobban! Szinte minden ruhám lóg rajtam. Haha! Azért még, folytatom és ledobom azt a "maradék" 7-10-et ;)

2013. nov. 24. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!