Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak? Ez így jó? és...

Hogy fogyjak? Ez így jó? és mennyit tudok fogyni vele 1 hónap alatt?

Figyelt kérdés
Rendesen eszek reggel. pl. egy joghurt vagy banán v. cerbona ebédet rendesen csak keveset és vacsorára max. egy alma vagy vmi. mellette hétköznap fél órát futok és tornázok egy kicsit hétvégén meg hozzácsatolok fél óra szobabicajozást..Így mennyit fogyhatok egy hónap alatt?
2009. dec. 3. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez függ attól is, h hány kilóról indulsz, mennyit ettél az előtt... De ha ilyen normál súly, norm. étkezés..hát 2-3 kg-t. Én a helyedben többet futnék és többet tekernék. (én speciel átlagban napi 70-80 percet tekerek, hétvégén többet is, nyáron 1,5-2 órákat futottam)
2009. dec. 3. 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:

20:09-es vagyok

Am meg nem a legjobb, pl a banán a leghízlalóbb gyümi, bár reggel talán még megengedett. Amúgy sokkal jobban tennéd ha 5x ennél keveset, mert attól felgyorsul az anyagcseréd.. Így meg csak éhes leszel és nem bírod soká :P:P

2009. dec. 3. 20:11
 3/6 A kérdező kommentje:
62 körül ,csak kezdő vagyok még a futásban és nem bírok fél óránál többet egyenlőre ,de ha tudom emelem meg sokat kell tanulnom mondjuk ez kifogás :D ,de nemsokára felvételi blablabla..:)
2009. dec. 3. 20:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2009. dec. 3. 20:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez neked rendes evés????? Jézusom... cerbona... meg vacsorára egy alma...

Konkrétan vegetálsz. reggel eszel egy kis cukrot, meg este is. Gondolom az ebéd is valami szörnyűség.

Roston csirke, barnarizs, rengeteg párolt zöldség... ezt naponta 6-szor a megfelelő adagokban kimérve (erre majd rákeresel a gugglin, hogy hogy kell kiszámolni)

Imádom, hogy mindenki csak kérdez bele a világba, ahelyett, hogy megkeresné a válaszokat a neten. A helyes táplálkozást beírod tuti kijön egy-két valamire való találat

2009. dec. 5. 05:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Mi a baj ezzel? Kiváncsi vagyok melyikünk egészségesebb
2009. dec. 5. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!