Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van ez? Bővebben lent!

Miért van ez? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Szóval: mikor egyetemre jöttem felszedtem 10 kilót 3 hónap alatt, nincs időm mozogni rendszeresen! Múlt 7en elkezdtem egy gyümölcs-zöldség diétát, de nemhogy kicsit kisebb lett a hasam, hanem baromira nagy, reggel is akkora, mint egy terhes nőnek! Miért? Nem nassolok, nem eszem semmit, csak gyümölcs, zöldség, és főzelélek! Miért van??????
2009. dec. 3. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Felfúj?
2009. dec. 3. 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Azért mert egyes zöldség- és gyümölcsfélék félék (főleg a karfiol, káposzta, brokkoli) meglehetősen puffasztanak. Attól még ugyanúgy fogysz
2009. dec. 3. 19:22
 3/6 anonim ***** válasza:

19:22-es vagyok

+ zöldbab, a körte, sárgabarack, narancs. Ha efféléket nem eszel, szépen lelapul a pocid. :)

2009. dec. 3. 19:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat:) Még egy: ha befejeztem a diétát, akkor lesz majd látható az eredmény? Leginkább oldalt, a csipőm fölött áll picit ki, és azt szeretném ledadni!
2009. dec. 3. 20:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen látszani fog.

Egy javaslat, én is így vagyok a zöldségekkel.

Figyelj:

Teszteld le őket, egy nap csak egy fajta gyümit egyél. Mindet próbáld ki, ami puffaszt, azt ritkánn edd.

Így nem lesz gond.

De általában, mint írták a káposzta, szilva, barack, szőlő, borsó, bab. Ezek felfújnak.

Próbálj paprikát, paradicsomot, uborkát, ananászt, narancsot, kivit, almát enni.

2009. dec. 4. 14:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Gratulálok zsenikék! Fehérjét, meg jóminőségű szénhidrátokat nem kéne enni???? Meg többszörösen telítettlen zsírsavakat? Eszméletlen, hogy osztjátok egymásnak az észt arról amiről fogalmatok sincs... Konkrétan aki csak gyümölcsöt és zöldséget eszik, az cukrot és vizet visz be a szervezetébe semmi mást... Pfff google-ba beírni, hogy egészséges táplálkozás, vagy esetleg utánanézni ennek-annak... na mindegy
2009. dec. 5. 05:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!