Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most komolyan, ki mit mond a...

Most komolyan, ki mit mond a flabelosról? Én nagyon ellene voltam, de.

Figyelt kérdés

Egy barátnőmmel egyszerre kezdtünk el fogyózni. Én elkezdtem egészségesen étkezni, kalóriát számolni, mozogni(főleg szobabicikli, intenzíven, napi 1-2 óra, zumba, kocogás, sok séta, gyaloglás, némi súlyzózás)

A barátnőm nem változtatott semmi az étkezésén, csak elkezdett járni flabelosra. Eredmény: Ő többet fogyott eddig, mint én, rájönnnek régi cuccai, ami eddig nem. Azt mondja, baromi izomláza van tőle, érzi, hogy megmozgatja, vékonyodott centiben(kilóban nem tudja, mert nincs mérlege, és atz modnja, az őt nem is érdekli, csak a tükör)

Most kicsit hülyén érzem magam, mert az elején nekem volt nagy szám, hogy hagyja a flabelost a fenébe, mert hülyeség, átverés, nem ér semmit, diétázzon, edzzen, ha le akar fogyni.

Erre meg most ő röhög a markába, mert többet fogyott, mint én, pedig nem változtatott semmit, csak elment párszor flabelosra.

Szóval én mostmár nem értem, tényleg hatásos? Másoknak is segített?

2014. jan. 21. 21:30
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
A barátnőd átb@.sz.A fogyást 70-80%-ban az étrend határozza meg.És valószínűleg a flabefos mellett mást is csinál.
2014. jan. 21. 22:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Én is látom rajta, hogy vékonyabb lett és hogy feljött rá az a gatyája ami már rég nem. Azt is látom, hogy mit eszik, legalább 2 étkezést naponta, de van, hogy délután is együtt esüznk.
2014. jan. 21. 22:29
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem ver át, tényleg csak azt csinálja, miért titkolná? Amúgyse nézem ki belőle, hogy mást csinálna, lusta az ilyesihez.
2014. jan. 21. 22:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor vagy működik nála a placebo-hatás,vagy genetikai csoda.Esetleg mindkettő.
2014. jan. 21. 22:42
 5/9 anonim válasza:
Egyik kolléganőm sem vetett bele túl sok hitet, de mégiscsak beruházott egy bérletre. Nos a munkahelyen óránként eszik valamit, persze nem sárgarépát, meg paradicsomot, hanem csokit, főtt tésztát hússal, tehát ilyen dolgokat, na de hogy mennyit fogyott! Nagyon sokat, vagy legalább is nagyon látványos az eredmény.
2014. jan. 22. 05:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Én naponta 2x félórát rázkódtam a buszon, de nem fogytam tőle. Ebből kiindulva a flabélosban sem hittem... abban biztos vagyok, hogy zötykölődéssel lerázni magunkról a zsírt az még NEM egészséges életmód. Auschwitzban is lefogytak az emberek, mégsem tett nekik túl jót... Ugyanez a helyzet az ilyen fogyókúrás csodamódszerekkel is. 3 dolog alapozza meg az egészséget: megfelelő étrend, rendszeres sport, és lelki egyensúly. Csak az a probléma, hogy a nők 80%-a, és főleg a hájasak, arra sem képesek, hogy egy 1 kilós kézisúlyzót megemeljenek, inkább választják sok pénzért azt az edzést, ahol csak állni kell. Aztán amikor nem lesz már idejük vagy pénzük eljárni, szépen hetek alatt visszaszedik az összes leadott felesleget. Ezt már volt szerencsém személyesen is látni. Szóval a lényeg, hogy mélyebbre kell nézni, attól, mert valami fogyaszt, még nem feltétlenül jó. A flabélos sem az.
2014. jan. 22. 08:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem már attól megfájdul a bokám, ha ránézek a gépre, szóval nem próbáltam egyszer sem.

Valamennyire biztos hatásos, hiszen ahhoz kell izommunka, hogy egy remegő tálcán megállj; másrészt a vibrálás úgy hathat, mint egy masszázs, vagyis javul a vérnyirok-keringés, zsírsejtek könnyebben hozzáférhetők. Vákuummasszázs után is vékonyodik a testrész, mert javul a keringés, egyenletesebb lesz az eloszlás, a pangó folyadékok távozhatnak.

2014. jan. 22. 08:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Gratulálok, ügyes reklámfogás. Ingyen van, és az átlagpolgár bekajálja.
2014. jan. 24. 11:36
 9/9 anonim válasza:

TE A FLABÉLOS REKLÁMEMBERE VAGY.Ez pedig egy kamukérdés itt.

De elmondom,hogy én bizony kipróbáltam. Állítom,hogy nőknél a petefészekre és főleg a méhre nagyon ártalmas.Az erős rázás egészségtelen,a méh szallagok megnyúlhatnak tőle.Csak mindenki gondolja végig logikusan. Van egy két oldalon felfüggesztett súly,amit ide -oda rángatnak,rezgetnek. Előbb -utóbb a rendszeres mozgástól mi lesz a vége?

Sem a petefészkekre,sem a méhre nincs jó hatással,ez biztos.Hogy is tudták ezt piacra dobni...ma már csak a pénz beszél úgy látszik.

A másik dolog,hogy dehogy felel meg 50 perc edzésnek.Semmit nem éreztem utána.

50 perc rendes edzés után azért fáradt vagyok.

2014. febr. 3. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!