Most komolyan, ki mit mond a flabelosról? Én nagyon ellene voltam, de.
Egy barátnőmmel egyszerre kezdtünk el fogyózni. Én elkezdtem egészségesen étkezni, kalóriát számolni, mozogni(főleg szobabicikli, intenzíven, napi 1-2 óra, zumba, kocogás, sok séta, gyaloglás, némi súlyzózás)
A barátnőm nem változtatott semmi az étkezésén, csak elkezdett járni flabelosra. Eredmény: Ő többet fogyott eddig, mint én, rájönnnek régi cuccai, ami eddig nem. Azt mondja, baromi izomláza van tőle, érzi, hogy megmozgatja, vékonyodott centiben(kilóban nem tudja, mert nincs mérlege, és atz modnja, az őt nem is érdekli, csak a tükör)
Most kicsit hülyén érzem magam, mert az elején nekem volt nagy szám, hogy hagyja a flabelost a fenébe, mert hülyeség, átverés, nem ér semmit, diétázzon, edzzen, ha le akar fogyni.
Erre meg most ő röhög a markába, mert többet fogyott, mint én, pedig nem változtatott semmit, csak elment párszor flabelosra.
Szóval én mostmár nem értem, tényleg hatásos? Másoknak is segített?
Nekem már attól megfájdul a bokám, ha ránézek a gépre, szóval nem próbáltam egyszer sem.
Valamennyire biztos hatásos, hiszen ahhoz kell izommunka, hogy egy remegő tálcán megállj; másrészt a vibrálás úgy hathat, mint egy masszázs, vagyis javul a vérnyirok-keringés, zsírsejtek könnyebben hozzáférhetők. Vákuummasszázs után is vékonyodik a testrész, mert javul a keringés, egyenletesebb lesz az eloszlás, a pangó folyadékok távozhatnak.
TE A FLABÉLOS REKLÁMEMBERE VAGY.Ez pedig egy kamukérdés itt.
De elmondom,hogy én bizony kipróbáltam. Állítom,hogy nőknél a petefészekre és főleg a méhre nagyon ártalmas.Az erős rázás egészségtelen,a méh szallagok megnyúlhatnak tőle.Csak mindenki gondolja végig logikusan. Van egy két oldalon felfüggesztett súly,amit ide -oda rángatnak,rezgetnek. Előbb -utóbb a rendszeres mozgástól mi lesz a vége?
Sem a petefészkekre,sem a méhre nincs jó hatással,ez biztos.Hogy is tudták ezt piacra dobni...ma már csak a pénz beszél úgy látszik.
A másik dolog,hogy dehogy felel meg 50 perc edzésnek.Semmit nem éreztem utána.
50 perc rendes edzés után azért fáradt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!