Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Félek a karácsonytól, mit tegyek?

Félek a karácsonytól, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nos, ugyebár jön a karácsony, és én hazamegyek a szüleimhez és hát enni kell, nincs mese. Mit tudnék tenni, hogy ez alatt a 21 nap alatt kb:5kg-t fogyjak? Nem eszem sokat 1 nap (gyümölcslé+alma+mandarin vagy joghurt, esetleg egy szelet vajas kenyét). Mindennap sokat mozgok, sétálok a suliba busz helyett, lépcsőzöm. De már előre pánikolok a "nagy zabálástól". Nálunk nem működik az, hogy "mértékkel", mert a szüleim szó szerint tömnek! Nem engedik, hogy ne egyek meg valamit, mert szerintük túl sovány vagyok. (176cm és 58kg). És ez lesz otthon 3 napig. Itt magányomban csak el tudom bliccelni pl:a reggelit/ebédet, de otthon naponta legalább 2*ennem kell. Persze tornázom is ha van időm (pilates), de attól még félek.

Anyukám nem fog a kedvemért (ki is térne a hitéből, ha megkérném), hogy nekem csak salátát csináljon. Direkt a kedvemért csinál ananászos csirke mellet francia salátával.

25-én még csak csak menni fog a fogyózás, mert a nagyanyám nem igazán tud főzni, tehát ott nem tűnik fel, ha nem eszek. De akkor is van még annyi nap...

Bocsánat, hogy ilyen hosszú voltam, de szükségem van tanácsra, a -5kg-hoz, teljesen pánikba vagyok esve.

Köszönöm!!!

Tudom, hogy vannak sokkal nagyobb problémák az életben, de sajnos a páromnak amikor ezt elmondtam, csak kiröhögött és közölte, hogy beteg vagyok. Tehát, nem igazán segített.

2009. dec. 3. 16:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
Há tén kövér vagyok, és fogyózom és már 10 kg lement szóval rettegek a karácsonytól, de enem nem érdekel azalatta 3nap alatt eszem rendesen legfeljebb figyelek arra hogy ne egyek szénhidrátot, inkább husikat eszem :)
2009. dec. 3. 16:37
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
húú hát 3 nap alatt aztán marhára meg tudsz hízni! ne csinálj már ekkora problémát ebből. attól , hogy jön a karácsony nem lesz vége a világnak. nem kell degeszre tömnöd magad, ennyi. ha egy kicsit eszel csak mindenből máris semmi gond. nagyon viccesnek találom mikor az emberek ilyeneket írnak,hogy oh a szüleim tömnek ,meg kötelező halálra enni magam. persze. ez egy jó kifogás. szerintem nem fognak lekeverni egy nagy pofont ha csak egy kis tányérral eszel mindenből. meg nehogy már más mondja meg , hogy te mit és mennyit egyél.nem vagy már 2 éves! az én szüleim is tömnének ha hagynám. apu naponta 10szer mondja hogy egyek ezt vagy azt ha épp otthon vagyok. én meg ha nem akarok azt mondom , köszi most nem. ennyi.
2009. dec. 3. 16:40
 3/14 A kérdező kommentje:
Nos kedves, örülök, hogy neked ilyen humános szüleid vannak, de nekem nem. És nem ennyire megértőek. Lehet, hogy nem vagyok 2 éves, de nem is fogok ellenük ellenkezni mindig, mert ők adják a pénzt a tanulmányaimra, és ezzel fenyegetőznek, hogy megszűnik a saját élet és mehetek haza. De azt hiszem tanácsot kértem, nem pedig kioktatást! De azért köszi! :)
2009. dec. 3. 16:55
 4/14 anonim ***** válasza:
64%

" Direkt a kedvemért csinál ananászos csirke mellet francia salátával. "

Akkor köszönd a sorsnak a jó dolgod !!!!

AMUGY IGAZA VAN A PÁRODNAK!

2009. dec. 3. 17:05
 5/14 A kérdező kommentje:
Attól tartok nem értitek. Nem letolást kértem, azt kapok eleget, hanem tanácsot.
2009. dec. 3. 17:06
 6/14 anonim ***** válasza:
64%
hát már neis haragudj de nemtudom mit parázol ha esetleg egy két kilót is híznál az alatt az idő alatt mikor ennyire sovány vagy...sőt már túlságosan is. 176cmhez 58kg? inkább nézhetnéd azt hogy formáld az alakod sokkal csinosabban néz ki az ember ha elkezd tornázni..mintsem hülye fogyókúrákba kezd és csont soványan lötyögő bőrrel mászkáljon..kicsit kiábrándító.
2009. dec. 3. 17:08
 7/14 anonim ***** válasza:
45%
ez nem kioktatás volt hanem a véleményem, a kérdésedre válaszoltam. egyél mindenből keveset! én is nagyon hálás vagyok a szüleinek ki is fejezem a szeretetemet, de ha odatesznek elém egy tálca sütit hogy na edd meg akkor bizony nem fogom, eszek egyet és kész. és ne mondd nekem hogy belédtömnék ha nemet mondanál. de hát ha így van akkor bocsánat.
2009. dec. 3. 17:10
 8/14 A kérdező kommentje:

Nos akkor...nem lötyög a bőröm. Sikerült lefogynom 92 kg ról fél év alatt 65-re és TORNÁVAL. Tehát se a bőröm nem lötyög, és izomtalannak sem vagyok mondható. De mind1 is, teljesen feleslegesen teszek fel egy kérdést, ha mindenki csak annyit tud fújni " hogy de vékony vagy". Nem vagyok az, és eléggé meg van kötve a kezem torna terén, és nem nem ehetek annyit amennyit szeretnék ez alatt a 3 nap alatt sem, mert pajzsmirgy beteg vagyok, szinte zéró anyagcserével. Szerintem nem kell magyaráznom, hogy ez mit is jelent.

De azért kössz mindenkinek aki válaszolt.

2009. dec. 3. 17:18
 9/14 anonim ***** válasza:
52%
lehet,hogy én vagyok a hülye,de te mondtad ezt: pajzsmirgy beteg vagyok, szinte zéró anyagcserével. -> akkor miért nem tudsz ezzel a dumával előállni????????????????????-.-
2009. dec. 3. 17:24
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha beteg vagy, akkor tudod, hogy egészségtelen, ha naponta csak egyszer vagy kétszer eszel, napi ötszöri étkezésre van szükség, főleg, ha rossz az anyagcseréd. Mellesleg 176 cm-hez 58 kg tényleg elég kevés. 3 nap alatt meg nem fogsz elhízni, de szerintem ezt is tudod. Az meg milyen, hogy nem taníttatnak, ha nem eszed magad halálra? Legalább kétszer enned kell? Ne haragudj, de mint írtam, az nagyon kevés. Ha látják a szüleid, hogy nem csak kétszer eszel, hanem ötször-hatszor, biztos, hogy nem fognak piszkálni.
2009. dec. 3. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!