Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek beteges, hogy...

Szerintetek beteges, hogy megszállottan fogyni szeretnék?

Figyelt kérdés

178 cm vagyok ás az ideális testsúlyom, legalábbis szerintem 58-59 kg volt. Akkor éreztem magam a legjobban a bőrömben, szép vékony voltam, karcsú, légies. Pár éve aztán sajnos elkezdtek felszaladni a kilók és voltam 70 kg is (bár nagyon szégyellem). Akkor összekaptam magam és diétába kezdtem, le is adtam párat, de 63-64 kilónál megtorpant a dolog. Mindenki azt mondja ez tökéletes, ne fogyjak tovább, egészségesen nézek ki, de én nem így látom. Gyűlölök tükörbe nézni, még mindig nagy darabnak látom magam, van felesleg a hasamon, csípőmön, szerintem vastagok a karjaim és a lábaim is. Egyszerűen vaskosnak érzem magam.:( Nagyon szeretnék újra 58-59 kiló lenni de már nem tudom mit tegyek, hogy lemenjen ez az 5-6 kiló ami még rajtam van. Figyelek az étkezésre, rendszeresen mozgok. Nem vagyok már annyira fiatal, és a párom is azt mondja gyönyörű vagyok így, de magamat nem szeretem így. Bármit megtennék, hogy tudjak még fogyni. A párom már aggódik, hogy elsorvasztom magam, de nem vagyok rosszul, csak nagyon akarok vékonyabb lenni.

25/L

2014. jan. 21. 14:30
1 2
 11/14 anonim válasza:
Szerintem sokan vannak így, hogy nem érzik jól magukat a bőrükben, de meg kell tanulnod elfogadni a kinézeted.
2014. jan. 27. 19:15
 12/14 A kérdező kommentje:
Ööö, miért kéne elfogadnom valamit amin tudok változtatni? Ez nem valami fogyatékosság amit el kell fogadjak mert nincs más választásom.
2014. jan. 27. 19:53
 13/14 anonim ***** válasza:
még mindig beteges, NE FOGYJ!! minek ezt kiemelni?
2014. jan. 27. 22:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Mert kíváncsi voltam még véleményekre.
2014. jan. 28. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!