Nem túl gyors 14 nap alatt 6 kg fogyni?
Figyelt kérdés
Két hete megváltoztattam az étrendemet. Napi 2-3 liter víz, csak teljes kiőrlésű kenyér, az is kevés, napi hat étkezés 2 óránként, utolsó este hatkor, sok hús és zöldség, kevés krumlpi és rizs, édesség helyett egy joghurt, heti kétszer egy-egy óra úszás. 6 kg fogytam így 14 nap alatt. Viszont mindenhol azt olvasom, hogy a heti 1 - 1,5 kg az ideális. Lehet ennek az oka az hogy nagyon kövér vagyok és majd később gondolom ez lelassul? Van valakinek ilyen tapasztalata? Ami még aggaszt, hogy mi lesz a bőrömmel, mennyire tud alkalmazkodni?2014. jan. 20. 23:25
1/3 anonim válasza:
Hát igen, ez attól is függ, hány kilóról indultál, mert nem mindegy, hogy 95, vagy 53 kg-ból fogytál 6 kilót 2 hét alatt. A bőr meg általában fiatal korban rugalmasabb, tehát itt meg az éveid száma számít leginkább :D Persze lehet, hogy genetikailag nem olyan rugalmas.
2/3 anonim válasza:
Az hogy mi lesz a bőröddel nagyobb részt a genetikától függ és kisebb részt a fogyás sebességétől. És a fogyás üteme is biztosan lassulni fog, akár az is elképzelhető hogy a következő 14 napban nem megy le semmi. Kitartást, szerintem jól csinálod, biztosan meglesz az eredménye.
3/3 anonim válasza:
Az elején kiürül a felesleges kaja, víz, stb. szóval az nem mind zsír (és nem is izom, ha helyes az étrend), szóval az elején nem sok a 6kg. Mikor elkezdtem, 117-ről indultam és kevesebb, mint egy hét alatt lement 5 kiló napi 5-6 étkezés mellett, aminek a lényege lisztes, cukros ételek elhagyása volt és inkább hús+zöldség ment. Utána már kb. havi 3 kg ment le, miközben erősödtem is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!