Szerintetek beteges, hogy megszállottan fogyni szeretnék?
Figyelt kérdés
178 cm vagyok ás az ideális testsúlyom, legalábbis szerintem 58-59 kg volt. Akkor éreztem magam a legjobban a bőrömben, szép vékony voltam, karcsú, légies. Pár éve aztán sajnos elkezdtek felszaladni a kilók és voltam 70 kg is (bár nagyon szégyellem). Akkor összekaptam magam és diétába kezdtem, le is adtam párat, de 63-64 kilónál megtorpant a dolog. Mindenki azt mondja ez tökéletes, ne fogyjak tovább, egészségesen nézek ki, de én nem így látom. Gyűlölök tükörbe nézni, még mindig nagy darabnak látom magam, van felesleg a hasamon, csípőmön, szerintem vastagok a karjaim és a lábaim is. Egyszerűen vaskosnak érzem magam.:( Nagyon szeretnék újra 58-59 kiló lenni de már nem tudom mit tegyek, hogy lemenjen ez az 5-6 kiló ami még rajtam van. Figyelek az étkezésre, rendszeresen mozgok. Nem vagyok már annyira fiatal, és a párom is azt mondja gyönyörű vagyok így, de magamat nem szeretem így. Bármit megtennék, hogy tudjak még fogyni. A párom már aggódik, hogy elsorvasztom magam, de nem vagyok rosszul, csak nagyon akarok vékonyabb lenni.
Akkor inkább úgy fogalmazom meg, hogy tényleg egészségtelenül kevés ehhez a magassághoz 58-59 kiló? Ha igen akkor én miért nem látom annak?
2014. jan. 21. 15:02
3/14 anonim válasza:
Mert nem látod jól magad, talán a csontkollekciós lányokhoz méred magad.
2014. jan. 21. 15:21
4/14 anonim válasza:
Azért van rajtad felesleg,mert valószínűleg lesorvasztottad az izmaid,a szervezeted "tiltakozik" a további fogyás ellen,be van lassúlva az anyagcseréd.A megoldás a testkompozició megváltoztatása.Ehez tisztán,precízen kell kajálni.
2014. jan. 21. 15:23
5/14 anonim válasza:
Ha annyira zavar az a pár kg (bár rajtam lenne 5-6 plusz, mert jelenleg 10 mínuszban vagyok), menj el egy orvoshoz aki összeállítja az étrendedet, és akkor idővel le tudod adni. De amúgy az emberi test változik, lehet, hogy csak akkor fogynál le annyira, ha éheznél, de azt nem ajánlom, az halálos kimenetelű lehet. Én hiába eszem amit eszem, a munkám sok mozgással jár, alvásproblémáim is vannak, én nem tudok hízni.
2014. jan. 21. 15:47
6/14 anonim válasza:
Most egyre kevésbé leszel vékony, de ne keseredj el, majd 80-90 évesen úgyis bekövetkezik és nádszál karcsú leszel az összeaszástól.
2014. jan. 21. 16:08
7/14 anonim válasza:
az 5-6 kiló nem a vékonyat és a nagydarabot választja el egymástól, csak a vékonyat és a még vékonyabbat! Ha most 5 kilótól nagydarabnak látod magad (ami nem olyan sok plusz) szépen kialakítod magadban az anorexiát és akkor már az 58-59 sem lesz elég...
2014. jan. 21. 16:38
8/14 anonim válasza:
Add le azt az 5-6 kilót, aztán majd senki sem mondja rád, hogy gyönyörű. Miért kilókhoz méred magad, miért nem a tükörhöz? Vagy még inkább a pasidhoz, aki nyilván rendszeresen megpocsékol, tehát nem lehetsz annyira rohadtul vaskos.
Olyan hülyék a nők, legalábbis némelyik. :(
2014. jan. 21. 17:12
9/14 A kérdező kommentje:
Nem is vitatkozom, valószínű, hogy én vagyok a hülye, amiért nem azt látom a tükörben amit máok ha rám néznek. Valószínű, hogy már kicsit megszállottja lettem a súlyomnak. Ez azóta van így amióta feljött rám az a 10 kikó plusz.:( Egy szerencsém van, hogy a párom nagyon szeret, Ő még 70 kilósan se látott kövérnek.
2014. jan. 21. 17:58
10/14 anonim válasza:
Ja, pont azt felejtettem el írni hogy egészségtelenül kevés-e az 58-59:D hát szerintem inkább maradj 60 fölött, minimum 60, ha akarsz még maximum 1-2 kilót fogyhatsz hogy jobban érezd magad, de többet ne!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!