Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni?...

Hogyan tudnék lefogyni? Valami jó fogyókúra tippnek örülnék!

Figyelt kérdés

Szeretnék lefogyni néhány kg-ot mert az utóbbi hónapokban egy gyógyszeres kezelés miatt felszedtem több kg-ot is.Hetente 2x járok aerobikra és a többi napokon is mozgok kb. 30 percet. Vacsorázni már évek óta nem vacsorázok.

Tudtok valami jó fogyókúrát ajánlani? Nem tudom mi segíthetne mert nagyon nehezen tudok fogyni.

Előre is köszi a válaszokat!

2009. dec. 3. 10:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem megbántani akarlak,de egyél kevesebbet és le fogsz te is fogyni. Mindenki lefogyott még aki naponta egy kicsit kevesebb kalóriát vitt be ,mint amennyi egy egy napra szükséges. Úgy értem,hogy ha a pl napi 2000 kalória helyett csak akár 1800 -at viszel be máris mínusszal zártad a napot.Ha tudod ezt rendszeresen csinálni,akkor szépen lassan lefogysz.
2009. dec. 3. 11:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 25 kilót fogytam le a kövi módszerrel:szénhidrátot (pl.kenyeret ,tésztát )csak délelőtt ettem,ebédre levest mindig ettem (a fajtája mindegy,a lényeg hogy teliti a gyomrot),a vacsorát ne hagyd ki szerintem,mert lelassul az anyagcseréd,én vacsira általában gyümölcsöket ettem,esetleg sajtokat,felvágottat.Sok sikert!
2009. dec. 3. 11:13
 3/5 anonim válasza:

SZia, na most azzal a programmal amit a második levélíró írt nem hiszem hogy neked sikerül, hiszen nálad már megvan a mozgás és a vacsi megvonás, sőt az esti gyümölcsevés nálad még hízáshoz is vezetne ha eddig nem ettél.

Javaslatom: bár többet mozogsz mint az átlag fogyókúrázó, ha nem megy le több kiló, akkor annak két oka van,

1.: nincs rá szükséged

2.: vagy ha mégis leakarsz faragni amúgy nem durva súlyodból, akkor a mozgást kellene növelni, táplálék terén több megszorítást ne csinálj, mert visszafog vágni.

Az anyagcserédet kellene növelni:

- az intenzívebb sport (akár csak heti egyszer hosszabb időn keresztül még az eddigi mellett)mellett lehetne még - esténként egy kis csípősebb levest vagy natur joghurtot /kefirt fogyasztani, ami felpörget, vagy ha bírod enyhébb béltisztító vagy kicsit hashajtó teakeverékkel utána hörpinteni, mondjuk a teát 1- 2 hétig, mert az is detoxikál, és lehet megszüntetné azt a kis akadályt ami nem engedi a súlyvesztést.

Minden jót kívánok!!!!

2009. dec. 3. 12:33
 4/5 anonim válasza:
Lehet hogy érdemes orvosi tanácsot kérni, mármint csak akkor ha igaz amit írtsz. Ugyanis ha tényleg figyelsz magadra akkor elvileg ennek nem így kéne lennie. Próbálj ki egy orvosi fogyókúrás megoldást: [link]
2009. dec. 4. 04:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. dec. 4. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!