Szerintetek az alakformáló fehérneműk érnek valamit? Melyik jobb?
Férfi szemmel nézve, én azt szeretem ha egy nő egészséges.
A testen lévő nagyobb mennyiségű hájjal nem az a gond, hogy nem szorítja le egy fehérnemű, hanem hogy van és betegségre utal (még ha ez csak a sütievés vagy joghurtevés utáni inzulincsúcs is).
Ezt nem értem, a hízás inzulinszint kérdése, aki tejet vagy lisztet, cukrot eszik az hízhat, a szülés nem igazán befolyásolja ezt ahogyan egy ruhanemű sem!
Kizárólag az, hogy mit eszel (hogy mennyit, és hogy mit mozogsz az sem igazán) !
Azért írok én, mert többek között ezzel a kérdéskörrel foglalkozom.
A kalóriamérleg elmélet egy tévút, aminek ha van is egy kevés valóság alapja, elviszi a figyelmet a sokkal lényegesebb dolgokról. Írtam az inzulinról, ez a lényeg. Azt senki sem tudja, hogy éppen mennyit eszik (mennyi kalóriát) vagy mennyit éget el.. De a természetes táplálékaink nem okoznak kórosan nagy inzulinszint emelkedést, a várandósság alatt sem történik hízás.
Kizárólag a lisztevő embereknél.
Vissza kell térni az eredeti táplálkozásunkhoz, azaz zöldségek, húsok (belsőségek) halak, gombák, olajos magvak, gyümölcsök fogyasztásához.
Viszont a ruhaneműknek igazán nincsen jelentőségük ebben a kérdéskörben :)
Hát max annyit érnek, hogy ruhában vékonyabbnak nézel ki...:D
De a háj eltüntetésében nem segít, és nem gyorsítja meg.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!