Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek az alakformáló...

Szerintetek az alakformáló fehérneműk érnek valamit? Melyik jobb?

Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 10:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon jók a magasított derekú bugyik, szép lapos hasat csinálnak és kisebb feneket. Arra kell figyelni, hogy nem szabad ilyenkor sem túl szűk felsőt felvenni, én jártam úgy, hogy hátul pont az elszorítás miatt hurkák lettek :)
2014. jan. 20. 10:10
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

Férfi szemmel nézve, én azt szeretem ha egy nő egészséges.

A testen lévő nagyobb mennyiségű hájjal nem az a gond, hogy nem szorítja le egy fehérnemű, hanem hogy van és betegségre utal (még ha ez csak a sütievés vagy joghurtevés utáni inzulincsúcs is).

2014. jan. 20. 10:36
 3/9 A kérdező kommentje:
a "testenem levő háj" szülés következménye, egészséges vagyok, csak szeretném mihamarabb visszanyerni a szülés előtti igen jó alakom, hogy tetszem magamnak és a férjemnek... ha ezekkel a trükkökkel pár héttel hamarabb sikerülne, annak örülnék.
2014. jan. 20. 11:32
 4/9 A kérdező kommentje:
"testemen" bocsi
2014. jan. 20. 11:33
 5/9 anonim ***** válasza:
29%

Ezt nem értem, a hízás inzulinszint kérdése, aki tejet vagy lisztet, cukrot eszik az hízhat, a szülés nem igazán befolyásolja ezt ahogyan egy ruhanemű sem!

Kizárólag az, hogy mit eszel (hogy mennyit, és hogy mit mozogsz az sem igazán) !

2014. jan. 20. 11:46
 6/9 A kérdező kommentje:
bár nem gondoltam, hogy nem egyértelmű, akkor helyesbítek: a várandósság alatt híztam és nem a szüléstől. a kérdés az volt, hogy használ-e a holmi. ez a kérdés azokra vonatkozik akik próbálták, vagy van olyan ismerősük aki próbálta. nem csodát várok, csak valami pluszt - mint ahogy a szauna is jótékony hatású....
2014. jan. 20. 12:55
 7/9 A kérdező kommentje:
a kalória bevitel illetve annak elégetése - tehát a mozgás - a mérvadó. hogy az elégetés több legyen mint a bevitel...legalábbis én ezt így tudom, de gyorsan szóljatok ha tévednék...
2014. jan. 20. 12:58
 8/9 anonim ***** válasza:
72%

Azért írok én, mert többek között ezzel a kérdéskörrel foglalkozom.

A kalóriamérleg elmélet egy tévút, aminek ha van is egy kevés valóság alapja, elviszi a figyelmet a sokkal lényegesebb dolgokról. Írtam az inzulinról, ez a lényeg. Azt senki sem tudja, hogy éppen mennyit eszik (mennyi kalóriát) vagy mennyit éget el.. De a természetes táplálékaink nem okoznak kórosan nagy inzulinszint emelkedést, a várandósság alatt sem történik hízás.

Kizárólag a lisztevő embereknél.

Vissza kell térni az eredeti táplálkozásunkhoz, azaz zöldségek, húsok (belsőségek) halak, gombák, olajos magvak, gyümölcsök fogyasztásához.

Viszont a ruhaneműknek igazán nincsen jelentőségük ebben a kérdéskörben :)

2014. jan. 20. 13:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát max annyit érnek, hogy ruhában vékonyabbnak nézel ki...:D

De a háj eltüntetésében nem segít, és nem gyorsítja meg.:)

2014. jan. 20. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!