Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik jobb nasinak? Kölesgoly...

Melyik jobb nasinak? Kölesgolyó (sima), Korpovit keksz vagy Stop háztartási keksz?

Figyelt kérdés
2014. jan. 19. 14:53
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
3 dl tiszta víz.
2014. jan. 19. 15:06
 2/8 anonim ***** válasza:
32%
Ha ilyeneket akarsz nasizni, akkor inkább ne egyél semmit. Amúgy meg sokkal finomabb és egészségesebb is, ha valami zöldséget nasizol, ha már fogyózásról van szó.
2014. jan. 19. 15:30
 3/8 anonim ***** válasza:

A zöldség tényleg jó ötlet,de mondjuk ha a kérdező diák és osztálykirándulásra mennek,nem feltétlenül jó beállítani egy paprikával meg egy paradicsommal,vagy ha elutazik valahová nem hiszem,hogy sok órás salátát akar enni a vonaton.

Amúgy a a kölesgolyó szerintem teljesen rendben van,én is azt szoktam "nassolni",ha éppen utazok,eddig nem híztam tőle.

2014. jan. 19. 16:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Osztálykirándulásra a korpovit keksz legalább olyan ciki, mint egy darab paprika. A kölesgolyó még okés, de én nem hiszem, hogy osztálykirándulásra készülő diák korpovit kekszet akarna nasizni, még akkor sem, ha egy állami támogatásból készült oktatófilm szereplője. :)
2014. jan. 19. 16:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Egyetemista vagyok és tényleg nem akarok az előadásokra egy tál zöldséggel besétálni. De köszi a válaszokat.
2014. jan. 19. 16:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Én mindig zöldséget eszek az előadások közti szünetben, vagy salátát, nemtudom mi bajod van vele. Ráadásul ha előadás közben akarod enni, a tanárok odáig lesznek tőle, hogy korpovit kekszet ropogtatsz. :D
2014. jan. 19. 16:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is mindig zöldségeket nassolok a suliba, leginkább répát amit felszelelek 2-3cm-es csíkokra és úgy viszem magammal. Néha viszek magammal szárzellert is vagy egy két marék mandulát, ha nagyon durva napom van. Sztem értelmes emberek között nem gáz, hogy zöldséget eszel, sőt...
2014. jan. 20. 02:31
 8/8 A kérdező kommentje:
A zellerre én is gondoltam, jó ötlet. Olajos magvakat nem eszek, de akkor marad a zöldség, ill. gyümölcs. Köszi.
2014. jan. 20. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!