Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kell kalóriát számolni?

Hogyan kell kalóriát számolni?

Figyelt kérdés

Fogynom kell 15 kg-ot, sajnos kénytelen vagyok. Meghíztam és lassan az egészségemre megy.

Nem tudom, mennyire hatásos a kalória számolgatós módszer, de nekem edig emmi sem hatott, ped esténként futok is. Valószínűleg még mindig túl sokat eszem.

Segítenétek? Valaki mondja már el, hogyan kell számolni. Tudom, hogy van táblázat, de ha pl sajtból millió fajta van, honnan tudjam, hogy az milyen, mennyi? Vagy ha összerakok dolgokat pl: szendvics, főtt ételek.

Értitek, mire gondolok.

Végső megoldás, már nagyon rossz helyzetben vagyok, gyakran szorít a szívem. Nem tesz jót a súlytöbblet.

2009. dec. 3. 00:46
 1/1 anonim ***** válasza:

[link]

nagyon egyszerű kezelni, saját magad is vihetsz fel élelmiszereket, ha épp olyat eszel, ami "egyedibb", és nem található meg még az adatbázisukban..

javaslom, hogy naponta mérd magad, és vidd fel a változást az oldalra.. így diagramon is nyomon követheted a fogyásodat, valamint beállítástól függően az oldal tudja módosítani a napi bevihető kalóriát..

pl. ha napi 1300 kalória mellett te továbbra is hízol, akkor csökkenti a bevihető mennyiséget, és következő nap csak 1200 kalóriát ehetsz..

kitartást, és jó egészséget kívánok ! :)

2016. júl. 10. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!