Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha végeztem a fogyókúrával az...

Ha végeztem a fogyókúrával az az elértem amit szerettem volna akkor már lehet kicsit többet enni, eddig 1000-1200kcal volt naponta, ezt fölvihetem úgy 1600-1900 kcal körülire naponta?

Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 23:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 1500 Kcal-ig max egyenlőre. És mozogj mellette ugyanúgy...Ügyes vagy! Mennyi idő alatt sikerült lefogynod? Most én is elkezdtem , én is 1000 Kcal-t viszek be naponta és tornázom.:)
2009. dec. 2. 09:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

ehetsz de tartsd fent a kaloriád mert könnyen vissza csúszhatnak a kilok.. ...

S GRATULÁLOK!!!!:-)

2009. dec. 2. 10:29
 3/8 anonim válasza:
100%
Á, végre egy kalóriaszámláló:) megkérdezhetem, hogy akármit lehet enni, csak kalórián belül? vagy azért figyelni kell?
2009. dec. 2. 18:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát én nem akartam sokat leadni , szóval öszvisz 2hónapig csináltam és 6-7 kg fogytam vele.Én szinte mindent megettem, csoki, süti, rántotthús, csak arra figyeltem hogyha ne lépjem túl a kalóriahatárt,tehát például egy kemény rántotthúsos ebéd mellé vacsira csak salátát ettem stb, de az előbb felsorolt ételektből azért heti max 2 szer, inkább a sovány ételeket ettem, jah és napi 1 óra futás megvolt, de én sportoltam előtte 13évet szóval ezt nem kell utánozni:)
2009. dec. 2. 22:42
 5/8 A kérdező kommentje:
utolsó válaszra a válasz, szerintem ha mozogsz mellette bármit megehetsz, de azért módjával!a mekis kaját azért nem ajánlom:D
2009. dec. 2. 22:44
 6/8 anonim válasza:
Én 1000-1100 kcallal csinálom, két hete, csak az a baj, h hétvégén rengeteget ettem. Én nem fogyok vele pedig het 2x spinningelek és legalább 2x 40 percet taposok. (nekem fenék-combról kéne) Leírnád, hogy miket ettél a két napon (rántotthusis-lazább)? mert mondjuk én minden nap eszem szendvicskenyeret (2 szelet) valami édességet (túrórudi/feketecsoki és az ebédem kb 550 kcal, de van mikor főzelék. Hogy csináljam?:)
2009. dec. 3. 07:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát úgy tényleg mindent, de persze nem azt jelenti hogy minden nap!hanem heti 1-2szer csoki,vagy édesség,és egyéb nehéz kaják, rántott hús mellé tuti zöldségköret(friss zöldség vagy savanyúság)de akkor vacsira gyümisali,de a legjobb ha mind1 étkezésed körübelül ugyanannyi kalóriát tartalmaz.jah és a hétvégi nagy evések kell is. de csak 1 napon mondjuk vasárnap. jót tesz mert kevés kalóriabeviteltől lelassul az anyagcseréd és tartalékol, aztán amikor jön egy nagyobb kajálás akkor "ürülsz" ki , lagalábbis nekem a héten semi nem látszott, aztán amikor hétévégén jött egy nagyobb zaba akkor látszott hogy történik is valami.de hirtelen eredményt ne várj. és mondjuk én vacsira nem ettem sose kenyeret , se semmi ilyen szénhidrátforrást, azokat délellőtt ettem reggelire vagy ebédre.sok szerencsét :)
2009. dec. 3. 18:51
 8/8 A kérdező kommentje:
jah és az édességgel azárt óvatosan, a kenyér nem baj csak mint mondtam délelőtt fogyaszd inkább,vagy csak du 4ig,és ajánlanám a futást szabad levegőn. de inkább kérdezz meg valakit aki ezzel foglalkozik, én csak próbálkoztam és összejött enyi, szal nem vagyok vmi táplálkozásprofesszor:$:D
2009. dec. 3. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!