Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a diétáról?

Figyelt kérdés

Fogyókúra 2 hét alatt.

Fogyókúra kíméletesen

KEDDI fogyókúra: - reggeli: feketekávé cukor nélkül, 1 db zsemle - ebéd: 2 db főtt tojás (spenót, retek, uborka) - vacsora: 1 nagy szelet sovány sertéshús grillezve (só, bors)

SZERDAI fogyókúra: - reggeli: feketekávé cukor nélkül, 1 db zsemle - ebéd: 1 nagy szelet sovány sertéshús grillezve - vacsora: 20 dkg gépsonka mustárral

CSÜTÖRTÖKI fogyókúra: - reggeli: feketekávé cukor nélkül, 1 db zsemle - ebéd: 2 db főtt tojás paradicsommal - vacsora: 20 dkg gépsonka zöldsalátával

PÉNTEKI fogyókúra: - reggeli: feketekávé cukor nélkül, 1 db zsemle - ebéd: 1 db főtt tojás, nyers vagy főtt sárgarépa, sajt - vacsora: joghurt, gyümölcs

SZOMBATI fogyókúra: - reggeli: feketekávé cukor nélkül, 1 db zsemle - ebéd: párolt hal, paradicsom (vagy paradicsomos halkonzerv) - vacsora: 1 nagy szelet sovány sertéshús grillezve, zöldsaláta

VASÁRNAPI fogyókúra: - reggeli: feketekávé cukor nélkül, 1 db zsemle - ebéd: grillcsirke (korlátlan mennyiség) - vacsora: 2 db főtt tojás, nyers vagy főtt sárgarépa

HÉTFŐI fogyókúra: - reggeli: feketekávé cukor nélkül, 1 db zsemle - ebéd: 1 nagy szelet sovány sertéshús grillezve, gyümölcs - vacsora: 1 db főtt tojás paradicsommal

A második héten a fogyókúra kezdődik előröl!

A fogyókúra alatt szeszesital nem fogyasztható, csak ásványvizet lehet inni (napi min. 2liter). Az ételeket visszaírni nem szabad, nem hagyható ki semmi!!! Két hét fogyókúra után vissza kell térni a normális étrendhez. A két hét fogyókúra alatt 8-9 kg-ot lehet fogyni, a diéta szigorú betartása mellett. Így 3 évig nem fog visszahízni, mert a fogyókúra anyagcsere változást hoz létre.

Ha a sertéshús helyett csirkehúst eszek, az nem baj?

A főtt tojás helyett lehet néha tükörtojást csinálni, de olaj és minden NÉLKÜL?

A diéta alatt ihatok vitamint (pezsgőtabblettát) ?

Légyszíves válaszoljatok MINDEN kérdésemre!Köszönöm:)

2009. dec. 1. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Ettől a fogyókúrától pár nap után vakarod a falat olyan éhes leszel. És bár lehet leadsz pár kilót, után a jojó effektusnak köszönhetően vissza is fogod szedni.

Szerintem ez nem jó fogyókúra, bocs. :( Ez leginkább az Atkins diétára hasonlít amiről bebizonyosodott hogy igen káros.

Helyette kezdjél el életmódot váltani. Dobd ki a finomított élelmiszereket, próbálj kevesebb állati eredetű élelmiszert enni, minél több nyers gyümölcsöt és zöldséget beleértve a leveles zöldeket is!

Ezen kívül sportoljál, legalább 2x a héten!

2009. dec. 1. 17:09
 2/8 A kérdező kommentje:

Légyszíves a kérdéseimre válaszoljatok, mert a vacsimat el kell készítenem, és nem kaptam választ arra, hogy jó e a csirkemell?!

Köszi a válaszod egyébként, tudom, hogy nem a legegészségesebb ez a módszer, de most ne erről beszéljünk...

2009. dec. 1. 17:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze, teljesen nyugodtan ehetsz csirkét sertés helyett. Tükörtojás is jöhet, de csak akkor, ha tényleg semmi olajat nem használsz az elkészítéséhez. Vitamint inkább tabletta formájában vegyél magadhoz, főleg C vitamint, abból 1000 mg is jöhet egy nap. Vigyázz, mert vannak vitaminok, amik növelik az étvágyat! (A C vitamin nem ilyen. :))
2009. dec. 1. 17:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2009. dec. 1. 18:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Szívesen. :) És kitartást!
2009. dec. 1. 18:08
 6/8 A kérdező kommentje:

Most nagyon kitartó szeretnék lenni, remélem sikerül is! Aranyos vagy, köszi még egyszer!

:)

2009. dec. 1. 18:39
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem is nagyon hasonlít az Atkinsre. én is valami ilyesmit csinálok most és ez a legcélravezetőbb. annyi hogy én reggelire zabkorpát szoktam enni. nyugodtan helyettesítheted a csirkét más hússal , és a tojást szerintem bármilyen formában eheted. az meg még jó is ha szedsz vitamint (én is minden reggel iszok pezsgőtablettát) könnyen betartható az efféle diéta mert nem vagy sosem farkas éhes. én 1 hete csinálom és már 2 kiló lement ( igaz rajtam csak 3 kiló felesleg volt)
2009. dec. 1. 19:15
 8/8 anonim ***** válasza:

én csináltam ilyet. persze, én is csirkét ettem sertés helyett. Mondjuk az én fogyókúrámban még kevesebbet lehetett enni :S Nagyon sokat fogytam tőle, tényleg. De azért nem ajánlom, mert tényleg visszahíztam, sőt, még többet is. Sose gondoltam vna, h ilyen könnyen és gyorsan vissza lehet hízni a kilókat! :D :(

Most egy másik módszerrel fogyok, sokkal lassabb, de nem olyan szadizós.

Na mindegy, sok sikert a diétához.

Persze hogy ihatsz vitamint, még ajánlott is. De azért ne pont pezsgőtablettát, mert ahoz adnak cukrot is. Van c-vitamin tabletta. És a főtt tojásból igen, csinálhatsz tükörtojást.

2009. dec. 1. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!