Akik megisszák a napi ajánlott 2-2,5 liter vizet (folyadékot), hogy bírják ki állandó wc-re szaladgálás nélkül?
Aki sportol, fogyózik sokszor többet is iszik ezeknél.
Én próbáltam már többször is, de szinte egész nap arra kell figyelnem, bárhova megyek, előtte pisi, ha több óráig vagyok oda van-e wc stb...
Suliban ha reggel és egész nap megiszom az ennek megfelelően leosztott mennyiséget, a 45 perces órát sokszor alig bírom ki, a vége felé már az minden gondolatom, mikor jutok ki a wc-re.
Nektek ez hogy működik? Nem okoz ilyen sűrű vizelést?
oké, el lehet tengődni fél liter vízen is naponta, csak marhára nem egészséges.
kicsit olvass utána a vese szerepének, és akkor úgy fogod nyakalni a vizet, ahogy az arcodba befér.
én óránként megiszom 4 decit munka közben, és lelkiismeret-furdalás nélkül elmegyek mosdóba is.
akárhova megyek, mindig meg tudom oldani hogy elmenjek pisilni. a város tele van vendéglátó helyekkel, mindenhol van wc.
Nekem csak pozítiv tapasztalataim vannak.
Régen kevés vizet ittam, állandóan pisilni kellett, éjszaka is vagy 5 x biztos kijártam. Nem értem miért mikor alig ittam.
Mióta megiszok napi 2-3 liter vizet azóta éjszaka egyszer sem kell felkelnem pisilni, nyugodtan alszok. Kicsit ellentmondásos, énsem értem nyugi, de nekem kifejezetten jót tesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!