A Harcosok Étrendjében mikor tanácsos a nap folyamán beiktatni a "túlevési fázist"?
Figyelt kérdés
Reggel 6-kor kelek, este fél 10-kor fekszem le. 4 óra a túlevés szakasz, viszont elaludni nehéz úgy, hogy a gyomrom még emészt és dolgozik. Akkor, ha 14-18-ig eszek többet, és 18-másnap 14-ig böjtölök, akkor teljesen felrúgtam a szabályokat, vagy ez jó így?2014. jan. 10. 21:50
1/3 anonim válasza:
a harcosok étrendje egy rakás szar
2/3 anonim válasza:
ez a harcos étrend ostobaság. tudod mi a legjobb fogyókúra? napi 5x kevés étkezés + sport. egyik sincs a másik nélkül. ha mozgás nélkül diétázol izomból fogsz fogyni. a mozgással meg azt a bevitt kalóriát égeted el, amit a nap folyamán megeszel. ha egy nap eszel 1500 kalóriát, és elmész kardiózni egy órát, elégetsz vele 800-900 kcalt és olyan, mintha csak 700-600 kcalt vittél volna be a szervezetedbe..
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon király, de mégis ki beszélt itt fogyásról?
Nem az a célom, hogy kilókat veszítsek, akár izomból, akár zsírból, hanem pusztán az, hogy egészségesen étkezzek ennyi. A napi 5-szöri étkezés miatt beálló állandó vércukorszint és inzuliningadozás meg nem tudom kinek tesz jót, de nekem eddig nem igazán jött be.
2014. jan. 13. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!