Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hiztam két kilót egy...

Miért hiztam két kilót egy hét alatt, ha diétázom?

Figyelt kérdés

167 cm magas, 106 kilós nő vagyok. Egy hete elkezdtem diétázni. Nem eszek kenyeret, krumplit, rizst, lisztet, cukrot és semmi ilyesmit. Naponta 5-ször eszek. És minden nap szobabiciklizek 60 percet.

Erre fel most egy hét alatt 2 kilót hiztam. Miért? Mit csinálok rosszul?

Napi kaja igy néz ki:

Reggeli: zabkása + tej

Tizórai: egy alma vagy körte

Ebéd: saláta grill csirkével vagy főzelék

Uzsonna: 1,5 dl meleg zöldségleves

Vacsora: egy danone aktivia joghurt natur

2009. nov. 30. 18:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
talán mert eddig nem tornáztál olyan sokat és izmosodtál
2009. nov. 30. 18:50
 2/10 anonim válasza:
83%
Szerintem semmit nem csinálsz rosszul ez természetes (egyszer hallottam a rádióban, de azt már elfelejtettem , hogy miért).:):)
2009. nov. 30. 18:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is izom, és csak néhány nap múlva lesz látható az eredmény. Mozogj többet és a víz gyorsabban lemegy rólad. Egyébként ezért nem szabad sokat állni a mérlegen, sokszor nem a valóságot mutatja ;)

Sok sikert!

2009. nov. 30. 18:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert izmot szedtél fel és az izom nehezebb mint a zsír,ne a kilót figyeld,a centiket.
2009. nov. 30. 19:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Jól csinálod!! Ez szerintem is izom,

A kilókat elég 2-3 hetente nézni! Tudom, hogy nehéz de hidd el megéri várni:-)

Havonta mérd le magad centire, ott lesz sokkal inkább látható az eredmény!! És igyál sok vizet!

És kitartás!!!! :-)

2009. nov. 30. 19:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy az a baj hogy nehezebb fokozaton tekersz mint kellene? mert akkor izmosodik lábad. Közepes fokozaton kell egyenletes tempóban, ne túl gyorsan. De jól csinálod remélem sikerülni fog:) drukkolok énis!
2009. nov. 30. 19:16
 7/10 anonim válasza:
0%
suta vagy
2009. nov. 30. 19:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is jól csinálod,csak ne válj a mérleg rabjává!!mert hamar elkeseredik az ember, ha nem azt mutatja, amit szeretne.Figyelj rá, hogy csak egy héten egyszer mérekezz, és azt is kb ugyanazon időtájt, mint előző héten ,általában reggel.Nekem mást mutat reggel és este, ez is csalóka lehet.
2009. nov. 30. 19:55
 9/10 igabcsy ***** válasza:

Nekem még eszembe jutott egy valami az izmon kívül.

A súlyunkat nagy mértékben befolyásolna a menstruációs ciklusunk is, mert az előtte lévő napokon a szervezet valamiért vissza tartja a folyadékot. Ez akár 2-4 kg súlytöbbletet is okozhat, ami természetesen nem hízás, pár nap múlva ahogy jött, el is tűnik.

Lehet, hogy csak ennyi a titok nyitja.

Szerintemse aggódj, folytasd csak a sportot és a diétát. Biztosan meglesz az eredménye. (én jelenleg 20 kg minusznál tartok, szurkolok Neked is!!) :-))

2009. nov. 30. 20:03
 10/10 anonim válasza:
Utolsó válaszadó, te mióta csinálod a fogyit?
2009. nov. 30. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!