Miért hiztam két kilót egy hét alatt, ha diétázom?
167 cm magas, 106 kilós nő vagyok. Egy hete elkezdtem diétázni. Nem eszek kenyeret, krumplit, rizst, lisztet, cukrot és semmi ilyesmit. Naponta 5-ször eszek. És minden nap szobabiciklizek 60 percet.
Erre fel most egy hét alatt 2 kilót hiztam. Miért? Mit csinálok rosszul?
Napi kaja igy néz ki:
Reggeli: zabkása + tej
Tizórai: egy alma vagy körte
Ebéd: saláta grill csirkével vagy főzelék
Uzsonna: 1,5 dl meleg zöldségleves
Vacsora: egy danone aktivia joghurt natur
Szerintem is izom, és csak néhány nap múlva lesz látható az eredmény. Mozogj többet és a víz gyorsabban lemegy rólad. Egyébként ezért nem szabad sokat állni a mérlegen, sokszor nem a valóságot mutatja ;)
Sok sikert!
Jól csinálod!! Ez szerintem is izom,
A kilókat elég 2-3 hetente nézni! Tudom, hogy nehéz de hidd el megéri várni:-)
Havonta mérd le magad centire, ott lesz sokkal inkább látható az eredmény!! És igyál sok vizet!
És kitartás!!!! :-)
Nekem még eszembe jutott egy valami az izmon kívül.
A súlyunkat nagy mértékben befolyásolna a menstruációs ciklusunk is, mert az előtte lévő napokon a szervezet valamiért vissza tartja a folyadékot. Ez akár 2-4 kg súlytöbbletet is okozhat, ami természetesen nem hízás, pár nap múlva ahogy jött, el is tűnik.
Lehet, hogy csak ennyi a titok nyitja.
Szerintemse aggódj, folytasd csak a sportot és a diétát. Biztosan meglesz az eredménye. (én jelenleg 20 kg minusznál tartok, szurkolok Neked is!!) :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!