Már két és fél hete diétázom, és minden nap 40 percet tornázom. Eddigi eredmény:híztam fél kg-ot. Mi lehet a bajom? Igaz cm-ben nem mértem magam. Eléggé el vagyok keseredve, ert csak azt látom, hogy küzdök minden nap, és nincs eredménye. Tovább lent
Nem láttam az utolsó válaszát, de jó nagy bunkó lehetett...
No mindegy...
Lehet, hogy a cigi elhagyása miatt ugrott fel egy kicsit. Pl. apukám is letette, nagyon rövid idő alatt 10 kg-ot szedett fel.
De te nagyon jól tetted, hogy leszoktál róla. Folytasd a diétát, a mozgást, csak így tovább! Lehet, hogy sokkal több kiló kúszott volna fel, ha nem diétázol és úgy hagyod abba a dohányzást.
Teljesen mindegy, milyen diétát folytatsz, a lényeg, hogy változtatni akarsz és egészségesebb lenni. Nem tudom, milyen a Norbis diéta, de már sokan dicsérték nekem. Nem hiszem, hogy a "két hét alatt 2 ruhaméretet karcsúsodtam a fosatólötyitől" jobb lenne.
A hülyékkel ne foglalkozz, csináld, menni fog. Sok sikert! :)
06:27.es, olvass utánna ha tudatlan vagy!!!
40 perc mozgás SEMMI??!?! A legkisebb mozgás is már vmi! AAhogy a mai ember él, szerintem ne tolj le vkit, mert nem heti 3x2órát "mozog"!
Ha napi 10 percet(!) intenzíven végigmozogna mindenki, nem lenne ennyi dagadt ember!
Sansenoy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!