Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 3hete diétázom és 2hete futni...

3hete diétázom és 2hete futni járok és híztam 3 kg-ot. Ez lehetséges?

Figyelt kérdés
Tényleg odafigyelek mit eszem. Ha van is benne szénhidrát, akkor az csak délelőtt és kevés. 3-4 alkalommal voltam egy héten kb.45 percet futni és a mérleg 3 kg-al többet mutatott. Gondolom az izom lehet, de lehetséges ez ilyen mértékben? Változtassak valamin vagy elindulhat ez lefelé? 10 kg-ot már fogytam diétával, szeretnék még ugyanennyit fogyni, de valami alakváltozás i kellene hozzá, de így el fog menni a kedvem:(Nagyon sokat sportoltam régen, elég hamar izmosodom. Van valami ötletetek?
2010. jan. 19. 22:47
 1/7 anonim válasza:

Szia!

Lehetséges, mivel valóban nehezebbek az izmok, mint a zsírszövet. Ezek szerint sportos alkat vagy, nem modellnek készülsz - szerintem nem kell aggódnod :)

2010. jan. 20. 03:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem a kedvedet akarom elvenni de ha több lett a súlyod mint ami volt, akkor egyértelműen híztál.A testsúly gyarapodást nevezik hízásnak A fogyás az az amikor hónapról hónapra mindig egyre kevesebbet mutat a mérleg. Azt se vedd komolyan, hogy a zsírod átalakult izommá és azért nőtt a súlyod ,ez is csak egy kábítás.Ha igazán fogyni szeretnél csökkenteni szükséges a napi bevitt kalóriát a felhasznált szintje alá és akkor a szervezet kénytelen hozzányúlni a tartalékaihoz. És akkor csökkennek a kilók.
2010. jan. 20. 04:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Előzőm szóló jól beszélt csak az elején nem valami tisztán. A hízás és a fogyás esetében is egyszerre gyarapodik vagy fogyik a zsír és az izomzat is.

Legjobb zsírégető gyakorlatok a cardio gyakorlatok. Egy tipp: mivel 30 perc kocogás után indul be a zsírégetés, érdemes 1 órát kocogni egyszerre. Inkább fuss kevesebbszer sokat, mint sokszor keveset.

2010. jan. 20. 06:45
 4/7 anonim ***** válasza:
3-4 alkalom alatt 3kg izom :D ha nagyon sokat sportoltál volna régen akkor nem mondanál ekkora baromságokat.
2010. jan. 20. 07:34
 5/7 anonim ***** válasza:

azért gyanítom, h valami diétának hívott kamufazsággal meg kis futással 2 hét alatt 3 kg izmot felszedsz :D

szerintem menj ki amerikába és segíts ronnie colemannak megszerezni a 9. olympiát :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2010. jan. 20. 15:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos tanácsokat. Közben megkérdeztem egy edzőt is, aki inkább a több gyaloglást javasolta, mert az jobban szálkásít, mint a futás. Ő is normálisnak mondta a nagyobb súlyt az elején.Bár ez tényleg sok, valószínű vízet tárolt a szervezetem, mivel 2x annyit iszom. Kell 1-2 hónap mire igazán elindul lefelé és formásodhatom is.Egyébként 16 évig versenyszerűen kéziztem magas szinten. ez kevés?nem gondolom, hogy 3 kg teljes izom. azért én sem vagyok hülye, ezért is kérdeztem ide. De bírom a kedves embereket:))
2010. jan. 21. 10:51
 7/7 anonim válasza:

Szia!

Látom ez egy elég régi poszt, de nekem ugyan ez a problémám. Nagyon odafigyelek mindenre és rendszeresen elkezdtem sportolni is.

3 hét után bizakodva álltam rá a mérlegre és kisebb sokkot kaptam, hogy 4 kg-mal vagyok több.

Nálad végül beindult a fogyás vagy mi történt?

2017. febr. 16. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!