Fogyni szeretnék de evészavarral küzdök, hogyan küzdhetném le? Kieg.
Sziasztok!
20 éves lány vagyok nagy túlsúllyal. 174 cm vagyok és 113 kiló. Továbbá egészségügyi problémákkal is küzdök, mint a pajzsmirigy alulműködés. Szakácsként dolgozom délutános műszakban. A legrosszabb, hogy nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem tudom megállni, hogy ne egyek. A legnagyobb baj a sült krumplival van. Ha netán lenne valami ötletetek, hogyan tudnám ezeket kikerülni nagyon örülnék.
A konyhában nem fogsz tudni koplalni ezt most megmondom.
Töltsd meg a hasadat vízzel mielőtt leülsz enni. Keress olyan diétás ételt amit élvezel-jó salátát, friss csümölcsöt. Ehetsz mellé sültkrumplit is, de ne az legyen a fő fogás. Ha csak nyers zöldséget eszel, a gyomorsav nagyon kellemetlen lesz, szóval jó ha van valami más is, kenyér krumpli, rizs, ilyesmi. Szereted a sültkrumplit? Tudod mit, egy keveset ehetsz, nem árt meg, és nem leszel annyira kiéhezve rá. De mértékkel.
Ne csinálj semmi mást evés közben-tv, internet, könyv, pletykálás, munka félretesz, aztán később folytat.
Valamint járj el mozogni. Bringa, séta, úszás, futás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!