Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék de evészavarr...

Fogyni szeretnék de evészavarral küzdök, hogyan küzdhetném le? Kieg.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 éves lány vagyok nagy túlsúllyal. 174 cm vagyok és 113 kiló. Továbbá egészségügyi problémákkal is küzdök, mint a pajzsmirigy alulműködés. Szakácsként dolgozom délutános műszakban. A legrosszabb, hogy nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem tudom megállni, hogy ne egyek. A legnagyobb baj a sült krumplival van. Ha netán lenne valami ötletetek, hogyan tudnám ezeket kikerülni nagyon örülnék.

2014. jan. 6. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:
A fogyás nem egyenlő a nem evéssel! Viszont nem mindegy mit eszel.A testet táplálni kell.Ami jó sovány húsok,s.túró,tojás,sok-sok zöldség,telítetlen zsírok,sok víz. Az,hogy nem nyúlsz a sült krumplihoz,csak rajtad múlik.
2014. jan. 6. 22:21
 2/4 anonim válasza:
szia, írtam neked üzenetet! :)
2014. jan. 7. 00:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyél otthon és ha nagyon kívánod munka közbe rágózz. sajnos jobbat nem tudok :/
2014. jan. 7. 09:47
 4/4 anonim válasza:

A konyhában nem fogsz tudni koplalni ezt most megmondom.

Töltsd meg a hasadat vízzel mielőtt leülsz enni. Keress olyan diétás ételt amit élvezel-jó salátát, friss csümölcsöt. Ehetsz mellé sültkrumplit is, de ne az legyen a fő fogás. Ha csak nyers zöldséget eszel, a gyomorsav nagyon kellemetlen lesz, szóval jó ha van valami más is, kenyér krumpli, rizs, ilyesmi. Szereted a sültkrumplit? Tudod mit, egy keveset ehetsz, nem árt meg, és nem leszel annyira kiéhezve rá. De mértékkel.

Ne csinálj semmi mást evés közben-tv, internet, könyv, pletykálás, munka félretesz, aztán később folytat.

Valamint járj el mozogni. Bringa, séta, úszás, futás...

2014. jan. 7. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!