Evészavarral kihez kell fordulni?
Figyelt kérdés
Sajnos rájöttem hogy kényszeres evő vagyok, bármit, bármikor éhségérzet nélkül megeszem. Aztán meg utálom magam, és bűntudatot érzek... Ez már meg is látszik kg-ban, de azért úgy érzem még időben vagyok. De nem tudom milyen orvoshoz forduljak.2010. aug. 31. 14:48
1/7 anonim válasza:
A válaszra én is kíváncsi vagyok, mert velem is ez van.:(
2/7 A kérdező kommentje:
Mivel ezek a gondok általában lelki eredetűek én a pszichológusra gondoltam, de nem vagyok benne biztos. Megnéztem a neten hogy a gasztroenterológus az a bélrendszeredet vizsgálja meg ezer módon, nekünk nem a beleinkkel vannak gondok.
2010. aug. 31. 15:08
3/7 anonim válasza:
talán pszichológus és dietetikus kéne együtt
5/7 anonim válasza:
Nekem ugyanez a problémám, évek óta. Csak küzdök magammal egyfolytában... Már vagy 6 pszichiáternél/pszichológusnál jártam, és kb semmire sem mentem vele. Hátha neked beválik, de őszintén szólva nekem csak pénzkidobás volt! :(
6/7 anonim válasza:
Gondolom, hogy elotte dietaztal ugye?
Nagyon nagy akaratero es kitartas, es eletmod valtoztatas.
Termeszetesen ennek lelki oka van, de fokent szigoru dietak utan jelentkeznek.
Egyet tudsz csinalni, Ongyogyitas!
7/7 A kérdező kommentje:
öngyógyítás, hogyan?? Úgy érzem egyedül nem megy, már többször próbáltam, de csak visszajöttek a kilók. Vki szedett vmilyen gyógyszert?
2010. szept. 1. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!