Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok?

Szerintetek kövér vagyok?

Figyelt kérdés

Nem tudtam,hogy hova írjam ezt a kérdést,de szerintem itt a legjobb.

Nos 2éve lassan együtt vagyunk a barátommal és hát elég jól meg vagyunk meg minden,csak a barátom mostanság elég sűrűn megbánt azzal,hogy azt mondja,hogy le kéne fogynom,mert neki a picit vékonyabb lapos has meg vékonyabb combok tetszenek... bár,mondta,hogy így is jó vagyok,de nem tökéletes. (167.67kg.) vagyok most,igaz van felesleg a hasamon ha leülök,és a combom sem vékony annyira,de kövér sem,szerintem... és ez engem nagyon zavar,hogy ő igy megbánt,hogy nekem nincs jó popsim,s jó hasam,szerintetek,mit kéne csinálnom?

2009. nov. 29. 23:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%

Tiniszerelmek... Nálatok még nem számít az, hogy az illető igazán szeret -e vagy sem, leragadtok a "válts ruhát", "fogyj le" dolgoknál. Majd pár év múlva felnőttök, és akkor készen fogtok állni egy felnőtt kapcsolatra. Most még nem.

Általában az is igaz a tiniszerelmekre, hogy az érzelmek ugyan még teljesen fejletlenek, de a pár már rég szexuális életet él, pedig még az alapok sincsenek rendben.

Majd megérted pár év múlva.

2009. nov. 30. 07:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el a válaszokat és a kommenteket,de ha neki ez gondot okoz hagyd a fenébe a srácot.Nagyon tud idegesíteni,ha a párom hasonló megjegyzéseket tesz,tojok az egészre.Igaz amikor elvett feleségül nagyon vékony voltam,(azóta szültem egy klasz kis srácot)de most ha mond valamit,csak annyit mondok,el lehet menni mást keresni,ha nem tetszik ami van.
2009. nov. 30. 10:14
 13/14 A kérdező kommentje:
Jah azt,nem montam,hogy csak egy alkalmmal gyúrt mikor szóltam... És én járok eddzeni és van úgy néha,hogy tesómmal elmegyek futni esténként... szóval,akaratom van,meg ilyesmi.. csak ő bunkó szerintem.. Hát mikor vért vettek tőlem,kivizsgáláson, megmérték a súlyom,és mondták h teljesen normális nő vagyok,akinek se hízni nemkell,fogyni pedig lehet...
2009. nov. 30. 18:33
 14/14 anonim ***** válasza:
fogyhatsz ha neked ahhoz van kedved, nehéz az ilyen "kicsit kövér vagy" típusú megjegyzéseket hova tenni..ha nem tetszel neki, minek van veled, minek idegesít ezzel?? az ízléssel nem lehet vitatkozni, de ha ez ennyire zavarja akkor kopjon le, az kevésbé rontaná az önbizalmad mint a beszólogatás... kérdés: ÖNMAGADÉRT szeretnél diétázni? magabiztosabb lennél vékonyabban? nem miatta. vagy ha nem szólogat be, eszedbe sem jutna? mert ha így érzed jól magad, akkor tedd helyre ezt a jóembert, mond meg neki h ő sem egy brad pitt és kussoljon.
2009. dec. 5. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!