Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok?

Szerintetek kövér vagyok?

Figyelt kérdés

Nem tudtam,hogy hova írjam ezt a kérdést,de szerintem itt a legjobb.

Nos 2éve lassan együtt vagyunk a barátommal és hát elég jól meg vagyunk meg minden,csak a barátom mostanság elég sűrűn megbánt azzal,hogy azt mondja,hogy le kéne fogynom,mert neki a picit vékonyabb lapos has meg vékonyabb combok tetszenek... bár,mondta,hogy így is jó vagyok,de nem tökéletes. (167.67kg.) vagyok most,igaz van felesleg a hasamon ha leülök,és a combom sem vékony annyira,de kövér sem,szerintem... és ez engem nagyon zavar,hogy ő igy megbánt,hogy nekem nincs jó popsim,s jó hasam,szerintetek,mit kéne csinálnom?

2009. nov. 29. 23:14
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
jah 17éves vagyok.
2009. nov. 29. 23:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Vagy leszarod vagy lefogysz. Mást nagyon nem tehetsz. Ha szeretnéd magad a "barátodhoz" láncolni, akkor fogyózz. Ha elégedett vagy magaddal, akkor meg engedd el a füled mellett a beszólásaidat. Ha meg betelik a pohár, hagyd el... Ennyi.
2009. nov. 29. 23:17
 3/14 anonim ***** válasza:
32%
Ha valaki beléd szeretett akkor akkor is szeretni fog ha felszedsz 10 kg-ot... A szeretet nem a kg "mérhető"... Szerintem cserélj pasit. Vagy majd rájön ő a dolgokra. Ha te így jol érzed magad ne változtass semmin. =)
2009. nov. 29. 23:19
 4/14 anonim ***** válasza:
Te tudod,te erzed.A pasid alakja tokeletes?
2009. nov. 29. 23:29
 5/14 anonim válasza:
41%
Én elküldeném a p.cs.ba!!!
2009. nov. 29. 23:39
 6/14 anonim ***** válasza:
26%
Ha egy pasi nekem ilyet mondana,az repülne!!Mi az hogy nem vagy neki jó úgy,ahogy vagy??Akkor nem is Téged szeret,hanem csak "egy csajt" akar a te személyedben.
2009. nov. 29. 23:44
 7/14 anonim ***** válasza:

Elég kockás a hasa? Elég izmos a karja? Ha nem akkor szólj be te is neki. Nem értem az ilyen pasikat, az enyém mindig mondta milyen jó a husi rajtam, nem tudom valóban tetszett-e neki, de sose bántott volna meg mert szeretett:)

Szerintem nem vagy kövér semmiképp, felesleged biztos van, sportolni kéne vagy valami és kész. De ne egy pasi miatt. Őt cseréld le inkább.

2009. nov. 29. 23:44
 8/14 A kérdező kommentje:
Be szóltam már neki,hogy gyúrjon többet,meg váltson más stílusra ruhában... megtette,de engem akkoris piszkál ezzel,hogy ,,kicsit kövér vok,,:(
2009. nov. 29. 23:49
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kövérségeden van a hangsúly, hanem, hogy ,hogynezel ki. "mert neki a picit vékonyabb lapos has meg vékonyabb combok tetszenek" Szerinted nem vagy kover, csak monjduk egy kis alakformálás hiányzik. Ha ő pedig megtette a stílus váltást és a több gyúrást is egy szó nélkül nem tudom minek panaszkodsz, mert nem azt monjda, hogy hízó vagy hanem, hogy így is tetszel neki csakhát még egy picit... Legyen már önértékelésed.... Kinek szeretnel tetszeni, neki, nem?
2009. nov. 30. 00:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre én is azt mondtam, hogy mutatsd meg neki, merre van az ajtó....

De azok utén, hogy írtad: ő többet edzett, és még stílust(!!) is váltott... Ezek után elvárhatja, hogy formálj te is azokon a dolgokon, amik neki nem tetszenek. Tudod, lehet, hogy hogy már az igyekezeted is értékelni fogja.

2009. nov. 30. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!