Vacsira 150g natúr joghurtot vagy egy közepes almát egyek?
Figyelt kérdés
Fontos, mert ez az utolsó étkezés és már fél7 van. A kettőben közel ugyan annyi kalória van, de úgy tudom gyümölcsöt este jó enni. Segítsetek!! Tartanom kell az újévi fogadalmam :D2014. jan. 6. 18:21
2/7 A kérdező kommentje:
IGEN MÁR MEGETTEM :DD köszi :P
2014. jan. 6. 18:33
3/7 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy mindkettőt javasolják avatott szakemberek. Én azt mondom, reszeld le az almát, mert így a bélrendszered köszöni meg. Ha csak úgy elrágcsálod akkor a gyomrod. Persze attól függ, milyen fajtájú alma. Édes savanyú kásás valami külföldi cucc.
A joghurt szerintem kevés. De Te tudod, és Te érzed. Az biztos, hogy jobb, mint bikákkal álmodni egy tányér csülkös bableves miatt.
4/7 anonim válasza:
3. Reszelve mitől lesz más az alma??
5/7 anonim válasza:
joghurt... az alma gyümölcscukrot tartalmaz, amit már aznap nem valószínű, hogy fel fogsz használni. de én inkább halat, csirkét ennék a helyedben!
6/7 anonim válasza:
3-as vagyok. A gyomornak nem kell sokat dolgoznia, amíg a rágással aprított almát feldolgozza. Az almapüré kiváló bélregeneráló hatású gyümölcs. Magas pektin tartalma miatt. De ott van, hogy avatott szakemberek szerint. Mellesleg ezért adnak reszelt almát gyomorrontásra.
7/7 anonim válasza:
A megrágott alma ugyanolyan állagú, mint az almapüré, ezért vannak a fogaink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!