Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 170cm 55kilo vagyok szeretnek...

170cm 55kilo vagyok szeretnek viszonylag. Gyorsan leadni 10kilot minimum.14/l hogy csinaljam?

Figyelt kérdés

2014. jan. 6. 01:36
1 2
 11/18 anonim válasza:

őszintén mondd te egy fiú miatt csinálod??????

Mert ,ha igen akkor egy bolond vagy nem kell megfelelni senkinek ha leakarsz fogyni akkor hajrá nem az én életem de mindenki hülyének fog tartani 56 kg vagyok 185 cm lány és mégsem sírok, hogy jaj ne mekkora vagyok gondolkozz el ezen !!!!!

2014. jan. 6. 18:02
 12/18 anonim válasza:
Te vagy az esetem!:)
2014. jan. 14. 09:32
 13/18 anonim ***** válasza:
42%

(A vélemény megoszlik a többiekével de mást fogok mondani).

Mikor egy lány fogyni akar, az még rendben van. De, te valószínűleg átestél a ló túloldalára. Bárhogyan nézzük te nagyon vékony vagy. Lehet, ellenkezni, nyavalyogni de az átlagos súly a magasságodhoz képest -110 kiló. Vagyis a 170 centiddel 60 kilónak kéne lenned. Mivel 14 éves vagy -eltudlak képzelni és előttem egy brutál VÉKONY lány áll aki a tükörképébe nézve 2x a

2014. márc. 13. 18:35
 14/18 anonim ***** válasza:

....2x akkorának látja magát ami teljesen értelmetlen. Ha, így érzed jól, talán szemet tudok hunyni... Talán!

De, hidd el, hogy ronda lennél +10 kilóval!

Csak, nem vagy agyilag retardált de, hogy meg értsd íme:

"Ha, fogyni akarsz fogyjál! Legyél csont és bőr, gátlásos légy 40 kiló, mindenki rondának fog tartani nem kell aggódni!Most, jó? Kövér vagy!"

2014. márc. 13. 18:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az, kedves utolsó, ha ilyen kérdést kiír.
2014. márc. 13. 23:06
 16/18 Andras20ar válasza:
tisztaba vagy hogy 170 cm magassaggal ha novagy akkor is 60 kg kene legyel legalabb? ha sexy es karcsu akarsz lenni tegyel izmot magadra, egyelproteindusan es sportoljsa zsir akkor konnyen lemegy es centikbe szep valtozaslenneskilokba remelhetoleg felszedsz parat , mert a zsir 1.5 szor tobb teret foglal tehat ha 5 kg izmot szedsz magadra es 5 kg zsirt adsz le es kiloba ugyanany imaradsz ami amugyis keves akkor is nagyon sokat karcsusodnal
2014. márc. 23. 23:22
 17/18 anonim ***** válasza:

2 dolog kell ehhez. Az 1. az anorexiás hajlam -ami miatt neked nem kell aggódni-. A 2. az, hogy ne egyél semmit, lakj jól a levegővel, légy fényevő!

Gratulálok!

A szüleid enyhén migrénes rohamot (?) kaphattak már...Sokszor.

2014. márc. 24. 16:50
 18/18 anonim válasza:
Csak nekem van itt bajom, hogy hizni szeretnek a 38 kilommal???))) 14/L
2016. jan. 5. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!