170cm 55kilo vagyok szeretnek viszonylag. Gyorsan leadni 10kilot minimum.14/l hogy csinaljam?
őszintén mondd te egy fiú miatt csinálod??????
Mert ,ha igen akkor egy bolond vagy nem kell megfelelni senkinek ha leakarsz fogyni akkor hajrá nem az én életem de mindenki hülyének fog tartani 56 kg vagyok 185 cm lány és mégsem sírok, hogy jaj ne mekkora vagyok gondolkozz el ezen !!!!!
(A vélemény megoszlik a többiekével de mást fogok mondani).
Mikor egy lány fogyni akar, az még rendben van. De, te valószínűleg átestél a ló túloldalára. Bárhogyan nézzük te nagyon vékony vagy. Lehet, ellenkezni, nyavalyogni de az átlagos súly a magasságodhoz képest -110 kiló. Vagyis a 170 centiddel 60 kilónak kéne lenned. Mivel 14 éves vagy -eltudlak képzelni és előttem egy brutál VÉKONY lány áll aki a tükörképébe nézve 2x a
....2x akkorának látja magát ami teljesen értelmetlen. Ha, így érzed jól, talán szemet tudok hunyni... Talán!
De, hidd el, hogy ronda lennél +10 kilóval!
Csak, nem vagy agyilag retardált de, hogy meg értsd íme:
"Ha, fogyni akarsz fogyjál! Legyél csont és bőr, gátlásos légy 40 kiló, mindenki rondának fog tartani nem kell aggódni!Most, jó? Kövér vagy!"
2 dolog kell ehhez. Az 1. az anorexiás hajlam -ami miatt neked nem kell aggódni-. A 2. az, hogy ne egyél semmit, lakj jól a levegővel, légy fényevő!
Gratulálok!
A szüleid enyhén migrénes rohamot (?) kaphattak már...Sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!