Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki fogadta meg hogy 2014-ben...

Ki fogadta meg hogy 2014-ben minimum 5 kg lead?

Figyelt kérdés
2013. dec. 31. 20:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem igazán fogadalom, csak a terv része: eddig 12 kg-t fogytam és nyárig szeretnék még 5-öt leadni.
2013. dec. 31. 20:10
 2/19 anonim ***** válasza:
62%

Ezt a félország megfogadta, de a többségük csak dagadni fog tovább mint a lufi.

Komolytalan az ilyen szilveszteri fogadalom. Nem hétfőhöz, elsejéhez, év első napjához kell az ilyet kötni, hanem rögvest elkezdeni!

2013. dec. 31. 20:19
 3/19 anonim ***** válasza:
54%
Lesz,aki már holnap beváltja.Igaz a végén már csak epét hány...
2013. dec. 31. 20:24
 4/19 anonim ***** válasza:

én. 6-ot szeretnék. főleg, hogy ezt a 6-ot majdnem egészében 13-ban szedtem fel... szóval muszáj lenne visszafogyni, mert nem fog rám jönni egy nacim sem tavasszal.

azért is holnap kezdem, mert megelégeltem a sok édességet, szénhidrátot, amit decemberben ettem. jön a gyümölcs, zöldség stb

2013. dec. 31. 20:37
 5/19 anonim ***** válasza:
Én 15 kilót tervezem 2014-ben leadni. Eddig leadtam 17 kilót..(bizony több mint 30 kiló túlsúlyban voltam)
2013. dec. 31. 21:22
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Én még többet is leadok a vastelepen tezsvírem!
2013. dec. 31. 21:32
 7/19 anonim ***** válasza:
Én egyenlőre 10 kilót tervezek ledobni magamról. Sőt már hozzá is kezdtem mert úgy már 1 hete megfogadtam ezt. Jelenleg még csak állítom össze az edzéstervet és igazgatom a munkaidőmhöz hogy mit hogyan stb... De az tény hogy már elkezdtem és azért haladok valamennyit. Nyár óta már megszabadultam azért valamennyitől amire december elején döbbentem rá mert eddig nem foglalkoztam úgy ezzel. És mivel most elkapott a gépszíj így még többet le akarok adni. Sajnos elég nagydarab vagyok így van dolgom bőven. De már kitartóbb leszek mint az elmúlt évekbe az tény!
2013. dec. 31. 21:40
 8/19 anonim ***** válasza:
Az pont, hogy még nem tény!
2013. dec. 31. 21:44
 9/19 anonim ***** válasza:
2013-ban 30 kilót fogytam, most kicsit bizonytalankodom hogy mi legyen (most 23 a BMI-m, de izom nemigen van rajtam). A férjem azt mondja ne fogyjak többet mert egyre kisebb lesz a mellem (még duzzog is az istenadta :) ), én viszont szeretnék fürdőruciban is dögös lenni. Így téli ruhában már most is jól érzem magam, amennyi most vagyok azt tudnám is tartani, de azért motoszkál bennem hogy lehetnék kevesebb vagy izmosabb. Sanszos hogy első körben inkább az utóbbira "gyúrok rá".
2013. dec. 31. 22:00
 10/19 anonim ***** válasza:
Én, de lesz az több is, hisz a főnöknek folyamatosan tejelni kell, hisz a szemétnek, minden buliban van részesedése.
2013. dec. 31. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!