Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2014-es nagyfogyás, segítség?

2014-es nagyfogyás, segítség?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok.

164 m, 56 kg. 49 kg a cél.

Január 1-től kezdeném, Kajálásban a mennyiségen változtatnék, és az elosztáson. Sporton gondolkozom inkább. Tippek, tervek, videók jöhetnek!

2013. dec. 28. 10:22
 1/9 anonim válasza:
úristen 17 évesen 56 kg? nagyon vékony vagy... nem kéne fogyni mert könnyen át eshetsz a ló túl oldalára és a végén még anorexia lesz belőle...
2013. dec. 28. 10:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez aranyos, de szerintem nagyon is kéne.
2013. dec. 28. 10:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Dehogy vékony. Számok alapján teljesen jó súly lehet, s elképzelhető, hogy ráfér pár kiló fogyás, nem látjuk, milyen alkat, mennyi izommal, milyen csontozattal, ilyesmik.

A párom, aki fiú, 176/56 volt a fogyása után, csinos volt, de nem tudta tartani. Ő se volt túl vékony.

163 centisen az első célom 56 kg, majd meglátjuk, kell-e tovább menni, inkább izmosodnék, anélkül könnyen lehet, hogy sok lenne az 56. Márpedig aki nálam messzebb van az anorexiától, az csal és valószínűleg csokis fánkot eszik 300 kilósan.

Akkor csak a sportot kérdezed? Szerintem a legjobb, ha minden izomcsoportra edzel, persze nem egyszerre. Számomra a mozgás nem annyira zsírégetés, hanem izommegtartó szerepet tölt be, plusz jó. Maga a fogyás úgyis inkább étrend kérdése, bár én is tapasztaltam, hogy tud segíteni egy intenzívebb nap, ha megtorpanok. Úgyhogy van lazább mozgásom is, 20-30km-es teljesítménytúra a hegyekben, biciklizés, gyaloglás... Ez a tornával, súlyzózással együtt szerintem megteszi :)

2013. dec. 28. 11:10
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok otthon annyira ebben a témában:$ Ha valaki írna ilyen hetes minta edzés tervet azt megköszönném:)
2013. dec. 28. 11:46
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem az ilyen nők tetszenek,de az ilyen testhez sportolni kell!A gebéket nem szeretem... :-)

2013. dec. 28. 11:47
 6/9 anonim válasza:
7 kg egy év alatt teljesen reális cél, még csak kevesebb evéssel is elérve. De az jó, hogy sportolni is szeretnél.
2013. dec. 28. 11:58
 7/9 anonim ***** válasza:

164 cm-hez a 49 kg kevés lenne, de akarj annyira lefogyni. Igazából az 53 kg körüli súly is nagyon ideális lenne neked. :)

Sőt, meggyőződésem, hogyha sportolsz, és formálódik az alakod, az is elég lenne. Egyébként ne lepődj majd meg, ha nem indul be azonnal a fogyás, minél kisebb a súlyfelesleg, annál nehezebben indul be a fogyás. Sőt, az is lehet, hogyha sokat sportolsz, tornázol, hogy fejlődnek az izmaid, ezáltal a mérleg nem fog kevesebbet mutatni, hiszen hiába is olvadna le rólad az a minimális felesleg, ami egyébként nem nagyon van, az izom nehezebb.

Mozgásként tudom ajánlani a kocogást, futást. Nagyon jól átmozgatja az egész testet, formálja az alakot, javítja az állóképességet. A biciklizés is nagyon jó ilyen szempontból. Ha otthoni tornára vágysz, tudom ajánlani Rubint Réka videóit, nagyon kemények, de hatásosak. A kedvencem a van öt perced? 3 blokkja, nem sok időt vesz igénybe, de piszok kemény.

Itt a link hozzá:

http://www.youtube.com/watch?v=UIjy-yKIPtg

http://www.youtube.com/watch?v=c54Yfxi5FV4

http://www.youtube.com/watch?v=F256MmfzkVY

A másik, amit én nagyon szeretek, az Péntek Enikő videói. Az is nagyon hatásos, tőle a zsírégető intervallum edzés a kedvencem: [link] Péntek Enikő oldalán egyébként a táplálkozással kapcsolatban is nagyon jó cikkeket olvashatsz: [link] .

2013. dec. 28. 12:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2013. dec. 28. 12:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne fogyni akarj, sportolj és erősíts. Kis izom és rögtön feszesebb leszel , plussz ha a kajára is odafigyelsz akkor zsír fog eltűnni és méretben látható eredmény lesz (még ha a mérleg nem feltétlen azt fogja mutatni). Szerintem próbáld ki pl a TRX-et :), vagy saját testsúlyos , intervallumos edzéseket :).
2013. dec. 29. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!