Ki fogadta meg hogy 2014-ben minimum 5 kg lead?
Én még nem fogadtam meg semmit a kilóimmal kapcsolatban, általában azt sem tudom, hány kiló vagyok. Olyan 57 lehetek, 160 centihez, majd' 35 évesen.
Még életemben nem fogyóztam, ami feljött, az ugyanolyan életmód mellett a kor terméke. Ezt le kéne adni? Érdemes egyáltalán? Mert igazából nem hájpárnákat látok magamon, egyszerűen csak megvastagodott a csípőm, nagyobb lett a mellem. (nem szültem még)
Én már 3 hete elkezdtem, mert alig maradt pénzünk egy nagyobb számla+orvosi kezelés miatt.
Már fogytam is 4 kg-ot.
Én 2013 ban összesen 10kilót fogytam.
Most kisbabát várok,így biztos hízni fogok, úgy hogy én majd csak utána szeretnék fogyni,d e igyekszem nem sokat hízni terhesség alatt.
most a 22.hétben 4 kilónál tartok (az utóbbi 2 hétben semmi nem jött fel), izgulok, hogy ez mennyi lesz a végére.
Én megfogadtam, és be is fogom tartani!
25 kilót akarok leadni.
Én is azt mint az utolsó, aztán majd lehet csak formatartás lesz.:P
Addig lesz egy szálkásításom március közepén, az kb 4-5kg zsír, és lesz egy rá fél évre, utána lehet nem kell több.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!