Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki fogadta meg hogy 2014-ben...

Ki fogadta meg hogy 2014-ben minimum 5 kg lead?

Figyelt kérdés
2013. dec. 31. 20:03
1 2
 11/19 Arimateia válasza:

Én még nem fogadtam meg semmit a kilóimmal kapcsolatban, általában azt sem tudom, hány kiló vagyok. Olyan 57 lehetek, 160 centihez, majd' 35 évesen.

Még életemben nem fogyóztam, ami feljött, az ugyanolyan életmód mellett a kor terméke. Ezt le kéne adni? Érdemes egyáltalán? Mert igazából nem hájpárnákat látok magamon, egyszerűen csak megvastagodott a csípőm, nagyobb lett a mellem. (nem szültem még)

2013. dec. 31. 22:32
 12/19 anonim ***** válasza:

Én már 3 hete elkezdtem, mert alig maradt pénzünk egy nagyobb számla+orvosi kezelés miatt.

Már fogytam is 4 kg-ot.

2013. dec. 31. 23:18
 13/19 anonim válasza:

Én 2013 ban összesen 10kilót fogytam.

Most kisbabát várok,így biztos hízni fogok, úgy hogy én majd csak utána szeretnék fogyni,d e igyekszem nem sokat hízni terhesség alatt.

most a 22.hétben 4 kilónál tartok (az utóbbi 2 hétben semmi nem jött fel), izgulok, hogy ez mennyi lesz a végére.

2013. dec. 31. 23:55
 14/19 anonim ***** válasza:

Én megfogadtam, és be is fogom tartani!

25 kilót akarok leadni.

2014. jan. 1. 02:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Azt, hogy idén 5 kg izmot felszedek :P
2014. jan. 1. 07:59
 16/19 anonim ***** válasza:

Én is azt mint az utolsó, aztán majd lehet csak formatartás lesz.:P

Addig lesz egy szálkásításom március közepén, az kb 4-5kg zsír, és lesz egy rá fél évre, utána lehet nem kell több.:P

2014. jan. 1. 12:30
 17/19 anonim válasza:
Nekem többet kéne leadnom, mint 5kg. Megfogadtam, de ma még nem érzem úgy, hogy tettem is érte :D
2014. jan. 1. 12:55
 18/19 anonim ***** válasza:
Én már a karácsonyi nagy lakomák után megfogadtam és el is kezdtem átállítani az agyam a diétázásra. Szilveszterkor volt még egy kis pizzázás,rétesezés mértékkel,viszont mától számítva nincs kifogás :) Rendeltem is étrendkiegészítőket (fehérjepor,vitamin,ízületvédő) hogy komolyan vegyem magam mert végülis ha annak ellenére hogy kiadtam 10 ezret tápkiegre és mégsem fogyok le tavaszra,bebuktam a pénzem (azt pedig nagyon nem szeretném :D). Mondjuk nekem nem a kilók számítanak hanem hogy ismét kockahasam legyen mint 1 évvel ezelőtt :)
2014. jan. 1. 15:45
 19/19 anonim válasza:
én nem fogadok semmit.. de nekem am is híznom kéne inkább :D
2014. jan. 1. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!