Xnorkax kérdése:
Hol tudnék rendelni egy minimum 5 méteres, de nem flexi pórázt viszonylag olcsón?
Figyelt kérdés
Sziasztok, már mindenhol keresgéltem, de sehol sem találtam, csak elég drágát. Nem csípem nagyon a flexi pórázokat, de ha kell akkor az is jó. Az ilyen nagyobb netes áruházakban már szétnéztem, de perpill nem szeretnék 5000 forintot rákölteni. Tudtok adni jó tippeket? :) Minél hosszabb a póráz, annál jobb.2011. máj. 2. 19:27
1/5 anonim válasza:
Legjobb: Bemész egy decathlonba, veszel méteráron hegymászó kötelet, és ott helybe varratsz rá egy karabínert és egy fogót a másik végére. Ha akarod, tudsz rá kérni x méterenként karikát és mindkét végére karabínert, így állítani is tudod a hosszát.
2/5 anonim válasza:
Talán még olcsóbb, ha barkácsboltba mész, veszel egy megfelelő hosszúságú hevedert, és otthon varrsz rá géppel fogantyút meg karabinert. Mi menhelyre gyártottuk így a pórázokat nagyüzemben, nem egy nagy művészet, és olcsó.
3/5 anonim válasza:
Fressnapf-->nyomkövető póráz ( én 10 méteresbe láttam) kb 2-3 ezer ft-ért, vagy kiképző póráz ugyan ebbe az árkategóriába, az kb 2 méteres
4/5 Akiteki válasza:
Redőnygurtnit szoktam venni 10 métert. Egyik végét visszahajtom és az lesz a fogója, a másikra meg varrok egy karabinert. Nemrég találtam a gazdaboltban hegymászókötelet, az még jobb.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönömszépen!
2011. máj. 7. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!