Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet 1,5 hónap alatt...

Hogyan lehet 1,5 hónap alatt 4-5 kg-tól megszabadulni?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, 174 centi, 54 kg, arányok: 80/62/91.

ha van gyorsabb módszer, akkor olyat is írjatok

2008. júl. 15. 21:57
 1/3 anonim válasza:

Mozgással,akaraterővel és étrend szabályozással egyszerűen.A leggyorsabb módszer szerintem a futás(bár nem sporthoz szokott szervezetnek a hirtelen nagy igénybevétel nem mindig tetszik)Első pár napban egyszerű kocogás.Első héten minden második nap.(kivéve ha rendszeresen sportolsz akkor egyből lehet mindennap)Érdemes teljes kimerülésig(azért bírjad köv.nap is) de minimum 45 percig.Lehet reggel vagy este akkor a napod se vágja keresztbe.Étrend: több gyümölcs, zöldség (esetleg valami vitamin készítmény)több étkezés akár napi 6 is lehet csak egyszerre keveset egyél.Kevesebb szénhidrát és zsíros dolog,figyelj oda mit eszel.Ha este futnál utána már ne egyél.

Így elsőre ezt tanácsolnám, remélem tudtam segíteni.

2008. júl. 15. 23:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Miert akarsz fogyni? Igy is girhes vagy! Az aranyokbol amit leirtal arra lehet kovetkeztetni hogy szeles a csipod es alig van melled. Ha meg fogysz a melleid teljesen eltunnek a combjaid is elfogynak es ezert csak meg szelesebbnek fog tunni a feneked. Szerintem nyomas az edzoterem hogy rakjal magadra egy kis izmot. Verd ki a fejedbol a fogyokurat. Nagyon ronda es aranytalan leszel ha meg fogysz.
2008. júl. 16. 11:59
 3/3 anonim válasza:
Igazat adok az előttem szólónak.Senki sem tökéletes és már nem trendi a gebeség.Meg talán elkéne fogadni magadat olyannnak amilyen.Inkább kondizz és legyél izmosabb mint vékonyabb!
2008. júl. 25. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!