Mi motivál téged a fogyókúrában?
Leginkább a makacsságom. Egyszer elhatároztam, hogy lefogyok, most már nem adom fel. Ami nem jelenti azt, hogy feladom a hedonizmusomat, csak éppen igyekszem s remélhetőleg ez elég lesz.
Persze van okom a fogyásra, szebb és egészségesebb lennék úgy s egy nem is olyan pici győzelem lenne a dolog. Plusz roppant kíváncsi vagyok, milyen lehetek karcsún és mennyi evéssel tudok majd stagnálni ;)
Valahogy én is úgy vagyok vele, mint az első.
Bizonyítani akarok, első sorban magamnak, hogy ha valamit elhatároztam, akkor nem fogom feladni, mert meg tudom csinálni. Igazából hatalmasat csalódnék magamban, ha belebuknék.
A másik, hogy kíváncsi vagyok, hogy milyen lennék vékonyan, főként az arcom.
Amúgy már megszabadultam pár kilótól, de ennek legalább a kétszerese még vissza van, de már most jobban érzem magam. Szóval az is, hogy jobb legyen a közérzetem, és hogy sokkal sportosabb legyek.
#4: Sok sikert a továbbiakhoz :D Én félúton járok, az arcom már nagyon megváltozott, előnyére, nekem a hasam a makacs, de én még inkább az vagyok.
Egyébként ez a második alkalom életemben, hogy fogyni akarok. Az elsőnél az volt a motiváció, hogy megismertem a páromat, aki azelőtt fogyott sokat és helyes lett. Én sem akartam kövér lenni. Elszánt voltam, fegyelmezettebb tudtam lenni, mint manapság, de mivel hiányzott a tudás (valahogy a táplálkozással kapcsolatban nem tanítottak meg az alapdolgokra az iskolában), csak a súlyom változott, a hasam nagy maradt 163/58-nál is. Most már bölcsebb vagyok, plusz izmot is többet akarok. Ha lassan is, de el fogom érni a célom.
Hát engem már csak az edzésben motivál valami, már lefogytam.:)
Szeretnék egy szexi, feszes, izmos testet.
Úgy van.:) Plusz annyi csajnak van fenn képe interneten, miért ne tartozhatnék én is közéjük?:)
Ahelyett hogy csak álmodozok, teszek is érte.
A fogyásban magában az motivált, hogy végre valahára lefogyjak, plusz megismerkedtem egy sráccal, és szerettem volna tetszeni neki.
Mert önbizalmam ilyen téren egyáltalán nem volt, serdülőkorom óta se, így elég sokmindenből kimaradtam, úgymond.:)
Szerencsére most rengeteg alkalmam lenne bepótolni, de azért ésszel vagyok.:D
Vékonyan magamat is jobban szeretem. Az alakom főleg, de az arcom is előnyére változott.
Szóval hajrá csajok.:D
Tudom, elkéstem a válasszal, de azért leírom, engem mi motivál:
Van egy osztálytársam(lányok vagyunk), akin észrevettem, hogy nem nagyon bír, nem tudom miért. Tett is pár olyan dolgot, amivel nekem is sikerült megutálnom őt. Viszont! Amióta fogytam pár kilót, rohadtul féltékeny lett. Úgyhogy most már csak azért is leadom azt a maradék 4-et, hogy megmutassam neki!
"Attól a versenytárstól kell tartanod, aki nem foglalkozik veled. Csinálja a dolgát, méghozzá egyre jobban és jobban."
Asszem valahogy így van :D
Sok sikert nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!