Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi motivál téged a fogyókúrában?

Mi motivál téged a fogyókúrában?

Figyelt kérdés
A kérdés adott jöhetnek a válaszok:)
2014. jan. 4. 01:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Leginkább a makacsságom. Egyszer elhatároztam, hogy lefogyok, most már nem adom fel. Ami nem jelenti azt, hogy feladom a hedonizmusomat, csak éppen igyekszem s remélhetőleg ez elég lesz.

Persze van okom a fogyásra, szebb és egészségesebb lennék úgy s egy nem is olyan pici győzelem lenne a dolog. Plusz roppant kíváncsi vagyok, milyen lehetek karcsún és mennyi evéssel tudok majd stagnálni ;)

2014. jan. 4. 02:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Engem az motivál,hogy f@.szbúkra fényképezgessem magam. :-)
2014. jan. 4. 06:19
 3/11 anonim ***** válasza:
visszanéztem a régi képeimet és megdöbbentett hogy sok kajával milyen vékony voltam. sosem éheztem,sosem koplaltam,minden nap 1x legalább főtt ételt ettem rendesen de sokszor 2x is egy nap,sőt,sütikből is ettem. csak annyi volt a kulcsszó hogy mértékkel és az erősítő edzés mellett heti 2x kardióztam. megint ilyen rendszert akarok,annyira jó volt :)
2014. jan. 4. 07:50
 4/11 anonim ***** válasza:

Valahogy én is úgy vagyok vele, mint az első.

Bizonyítani akarok, első sorban magamnak, hogy ha valamit elhatároztam, akkor nem fogom feladni, mert meg tudom csinálni. Igazából hatalmasat csalódnék magamban, ha belebuknék.

A másik, hogy kíváncsi vagyok, hogy milyen lennék vékonyan, főként az arcom.

Amúgy már megszabadultam pár kilótól, de ennek legalább a kétszerese még vissza van, de már most jobban érzem magam. Szóval az is, hogy jobb legyen a közérzetem, és hogy sokkal sportosabb legyek.

2014. jan. 4. 09:49
 5/11 anonim ***** válasza:

#4: Sok sikert a továbbiakhoz :D Én félúton járok, az arcom már nagyon megváltozott, előnyére, nekem a hasam a makacs, de én még inkább az vagyok.

Egyébként ez a második alkalom életemben, hogy fogyni akarok. Az elsőnél az volt a motiváció, hogy megismertem a páromat, aki azelőtt fogyott sokat és helyes lett. Én sem akartam kövér lenni. Elszánt voltam, fegyelmezettebb tudtam lenni, mint manapság, de mivel hiányzott a tudás (valahogy a táplálkozással kapcsolatban nem tanítottak meg az alapdolgokra az iskolában), csak a súlyom változott, a hasam nagy maradt 163/58-nál is. Most már bölcsebb vagyok, plusz izmot is többet akarok. Ha lassan is, de el fogom érni a célom.

2014. jan. 4. 11:15
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát engem már csak az edzésben motivál valami, már lefogytam.:)

Szeretnék egy szexi, feszes, izmos testet.

[link]

Úgy van.:) Plusz annyi csajnak van fenn képe interneten, miért ne tartozhatnék én is közéjük?:)

Ahelyett hogy csak álmodozok, teszek is érte.

A fogyásban magában az motivált, hogy végre valahára lefogyjak, plusz megismerkedtem egy sráccal, és szerettem volna tetszeni neki.

Mert önbizalmam ilyen téren egyáltalán nem volt, serdülőkorom óta se, így elég sokmindenből kimaradtam, úgymond.:)

Szerencsére most rengeteg alkalmam lenne bepótolni, de azért ésszel vagyok.:D

Vékonyan magamat is jobban szeretem. Az alakom főleg, de az arcom is előnyére változott.

Szóval hajrá csajok.:D

2014. jan. 4. 11:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem már sikerült fogynom, de nem volt annyira nagy feleslegem 10-13 kiló. Nyáron sikerült lefogynom, sporttal és helyes étkezéssel. És pont az motivált amit most érzek. Végre elégedett vagyok magammal. Nem érzem úgy, hogy a vastag combom miatt nem vehetek fel azt amit szeretnék. Nagyon büszke vagyok magamra, mert amíg lefogytam teljesen kiműveltem magam az egészséges életmód "szabályaival" és még csak 14 éves vagyok :) Szóval, motiváljon az amit, én érzek most :)) Hidd el, megéri! Sok sikert :)
2014. jan. 4. 12:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Engem az motivál, hogyha lefogyok, jobban fognak mutatni rajtam a ruhák. És újra ehetek majd olyan ételeket, amiket nagyon szeretek, mert amúgy nem is vagyok hízékony típus, csak sajnos az utóbbi 2 évben a mértékletességről feledkeztem el, és így híztam 15 kg-ot... Előtte évekig tartottam a súlyomat úgy, hogy azt ettem, amit kívántam, csak ésszel. :) Szeretném, ha újra így lenne, mert nem akarok örökké zöldségen élni.
2014. jan. 4. 14:52
 9/11 anonim ***** válasza:
A ruhák!! vannak ruhadarabok, amiket imádok, de sajnos csak jó alakon mutat jól.. Mikor az első ilyen ruhát fel tudtam venni és tényleg jól állt majdnem sírtam örömömben.. Mindenem a divat, imádok öltözködni és imádok jól kinézni.. Ez nekem elég motiváció.. (Néha megnézek magamról régi kövér képeket emlékeztetőnek mi lesz, ha mégegyszer elhagyom magam..) 23/L
2014. jan. 4. 17:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Tudom, elkéstem a válasszal, de azért leírom, engem mi motivál:

Van egy osztálytársam(lányok vagyunk), akin észrevettem, hogy nem nagyon bír, nem tudom miért. Tett is pár olyan dolgot, amivel nekem is sikerült megutálnom őt. Viszont! Amióta fogytam pár kilót, rohadtul féltékeny lett. Úgyhogy most már csak azért is leadom azt a maradék 4-et, hogy megmutassam neki!

"Attól a versenytárstól kell tartanod, aki nem foglalkozik veled. Csinálja a dolgát, méghozzá egyre jobban és jobban."

Asszem valahogy így van :D

Sok sikert nektek!

2014. febr. 4. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!