Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi kilót adjak le, hogy...

Mennyi kilót adjak le, hogy sovány legyek?

Figyelt kérdés

170 cm és 80 kg vagyok. Nem normális súlyú, hanem sovány, de még nem anorexiás kinézetű szeretnék lenni. Mint ő: [link] Mennyit fogyjak?

Én 25 kg-ra gondoltam, annyival már elérhetném a célom?

2014. jan. 2. 10:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Majd a tükör megmondja, ne az érdekeljen mennyit mutat a mérleg
2014. jan. 2. 10:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem látom anorexiásnak ezt a lányt. De ha nem ilyen a genetikád, akkor nem fogsz tudni így kinézni, de biztosan a te alakodból is lehet jó csinálni :) Először kezd ott, hogy leadod a feleslegedet. Tornázz. És, ne hasonlítsd magad máshoz, mert úgy túl nagy az elvárás, és kudarc lesz ha nem sikerül. Ha lefogsz 25 kg-ot akkor leszel olyan vékony mint ez a lány, de nem biztos hogy pont így fogsz kinézni. De nem hiszem hogy ilyen sokat kellene fogynod.
2014. jan. 2. 10:54
 3/3 anonim ***** válasza:

170 cm-hez az 55 kg. az nagyon kevés szerintem. A legideálisabb talán a 60-62 lenne, az alá nem hiszem, hogy menned kéne.

Egyébként ne a súlyodat nézd, hanem az alakodat. Van, aki 70 kg-val néz ki úgy, mint az a lány a képen, van, aki meg 50-nel. Szóval majd látni fogod magadon, ha úgy nézel ki, nem a súlyod mutatja majd.

2014. jan. 2. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!