Mennyi kilót adjak le, hogy sovány legyek?
Figyelt kérdés
170 cm és 80 kg vagyok. Nem normális súlyú, hanem sovány, de még nem anorexiás kinézetű szeretnék lenni. Mint ő: [link] Mennyit fogyjak?
Én 25 kg-ra gondoltam, annyival már elérhetném a célom?
2014. jan. 2. 10:44
1/3 anonim válasza:
Majd a tükör megmondja, ne az érdekeljen mennyit mutat a mérleg
2/3 anonim válasza:
Nem látom anorexiásnak ezt a lányt. De ha nem ilyen a genetikád, akkor nem fogsz tudni így kinézni, de biztosan a te alakodból is lehet jó csinálni :) Először kezd ott, hogy leadod a feleslegedet. Tornázz. És, ne hasonlítsd magad máshoz, mert úgy túl nagy az elvárás, és kudarc lesz ha nem sikerül. Ha lefogsz 25 kg-ot akkor leszel olyan vékony mint ez a lány, de nem biztos hogy pont így fogsz kinézni. De nem hiszem hogy ilyen sokat kellene fogynod.
3/3 anonim válasza:
170 cm-hez az 55 kg. az nagyon kevés szerintem. A legideálisabb talán a 60-62 lenne, az alá nem hiszem, hogy menned kéne.
Egyébként ne a súlyodat nézd, hanem az alakodat. Van, aki 70 kg-val néz ki úgy, mint az a lány a képen, van, aki meg 50-nel. Szóval majd látni fogod magadon, ha úgy nézel ki, nem a súlyod mutatja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!