Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vékony vagyok, de nagy a...

Vékony vagyok, de nagy a hasam. Mit csináljak, mit ne csináljak?

Figyelt kérdés

170 centi vagyok, 51 kiló, vékony a lábam, a karom, a combom mindenem. Kivéve a hasam, az valahogy nagy, főleg oldalról. :( Teljesen el vagyok keseredve már ha a tükörbe nézek. Fogyni szeretnék.

Nem sportolok sokat, gyalogolni szoktam naponta jónéhányszor. Főtt ételt nem sokat szoktam enni, suli miatt sokszor csak egy hamburgerre van időm, meg péksütiket szoktam enni, mivel koleszos vagyok más élelemforrás nincs is.

Milyen ételeket kerüljek (gondolom a gyorskajáról és a csokiról le kell mondanom), miket egyek többet, mit tudnék mozogni időhiányban?

Köszönöm

2014. jan. 1. 17:15
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
Elég baj, hogy ilyen egészségtelenül étkezel! Talán azon kéne változtatni!
2014. jan. 1. 17:24
 2/8 anonim ***** válasza:
42%
Ezen csak a sport segítene szerintem. A péksütik biztosan rosszak. Töltsd le a Sárga Kapszula című könyvet és olvasd el.
2014. jan. 1. 17:31
 3/8 anonim ***** válasza:
31%
Az alapvető probléma az, hogy betegesen sovány vagy! A "hasad", bélrendszered nem lesz kisebb, ha ebből adsz le, még akkor sem! Ha 15-20 kg-ot úgy szednél fel, hogy közben sportolsz, mozogsz, tornázol, akkor jönnének helyre az arányok! Húsz kilóval vagy kevesebb, mit egy normális, átlag, egészséges ember! Ha normálisan táplálkozol, az egészséged is rendbe jön. Ha soványabb leszel, kórházban fogod végezni, - sulit emlegetsz -, tehát fiatal vagy, ami azt jelenti, hogy az egészségtelen életmódod miatt a fejlődésed is megsérül, mindig beteges, allergén leszel, de ez később csak nagyon minimálisan javítható! Ha semmi nem lesz már rajtad, csak csont és bőr, a beleid, a hasad akkor sem lesz "soványabb"!!!
2014. jan. 1. 17:48
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát azért betegesen soványnak nem mondanám magam, és nem érezném jól magam ha lenne rajtam plusz 10 kiló.

És sportnak biciklizés, futás az jó?

2014. jan. 1. 17:50
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

Nem vagy egyáltalán betegesen sovány!

Én 175 cm vagyok, sulis koromban 52 kg voltam.

Most 60 vagyok, de nem csináltam semmi különöset, csak idővel feljött ez a pár kiló és formálódtam, nőiesedtem.

A hasad valószínűleg azért nagy, mert amit eszel az nem túl változatos, egészséges. Próbálj meg valahol befizetni, hogy egyél naponta főtt ételt. Egyél leveseket, főzeléket. Amit esetleg magadnak is el tudsz készíteni az a saláták, nem kell főzni, úgyhogy a koleszban is össze tudod dobni.

2014. jan. 1. 18:00
 6/8 anonim ***** válasza:
39%

15-20 kgnak nem kéne rajta lenni és abban sem vagyok biztos, hogy most kórosan sovány. Van Barátnőm aki ilyen magas, pár kgval több nálad és rajta is látszik felesleg a hasán. Sporttal próbálj izmosabb lenni és egészségesebben élni. Gondolom nem eszel a menzán sose a koliban.

Egyébként én is megoldom a koliban evést, veszek zöldséget, gyümölcsöt, azt eszem. A menzáról ha úgy van, eszem azt ami egészségesebb.

2014. jan. 1. 18:00
 7/8 anonim ***** válasza:
50%

Pedig tényleg híznod kéne...

Egészségtelenül élsz,nagyon vékony vagy,gondolom rendszertelenül is étkezel,így a szervezeted kapából "raktároz",nekem is volt olyan időszakom,hogy nagyon sovány voltam,de a hasammal sosem voltam elégedett,már pár falattól nagy lett és nagyon sokáig az is maradt,amikor elkezdtem rendszeresen étkezni és felszedtem pár kilót a hasam szépen lement és nem volt vele többé gondom,ezen a sport nem segít,csak még inkább fogynál.

2014. jan. 1. 18:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát tedd rendbe a kajád, egyszerűen egyél csak egészségesebben. A sport meg sose baj. De egyél hozzá eleget. Inkább amúgy erősíts, az formál.

Ja és az egy beteg állat, aki szerint +15-20 kg kéne rád.

168 centi vagyok, és 52 kg-ra FOGYTAM. Gondolom te alkatilag olyan vagy. Nekem kevés volt, te biztos máshogy mutatsz. De én tisztán akarom szedni rá az izmot, kell a halálnak a zsír. Esetleg egy tekintélyesebb izommasszára lehet hagyni picivel több zsírt, mert az feszes még úgy.

Arra a súlyra ha felszedtem volna 20 kg-t, biztos nagyon szexi lettem volna... se...:D

2014. jan. 1. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!