Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vékony vagyok de nagy a...

Vékony vagyok de nagy a hasam?! Tényleg segit?

Figyelt kérdés
Sok ilyen kérdés volt de sehol nem volt a válasz.Az érdekelne hogy valahogy olvastam egy olyan dolgot hogy ha sok vizet iszol akkor 2-3 nap után laps marad a hasad, olyan mint amikor reggel felébredsz!Tényleg igy van?Kell mellette sportolni?Akit hozzá tud ehhez szólni tegye meg, vagy ha tudtok jobb és gyorsabb ötletet akkor szivesen fogadom..CSAK A HASAMBÓL szeretnék fogyni!!!
2012. ápr. 29. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel,jön a jó idő megint terhesnek fognak nézni :( Nekem is csak akkor normál méretű a hasam /de akkor sem lapos/ha 47kg-re lefogyok.De akkor meg minden csontom kilóg :(
2012. ápr. 29. 20:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdésed. A has attól nagy, hogy sok háj van a bőr alatt. (Nem számítva azt az esetet, amikor egy kiadós étkezés után nagyobb a has.) Tehát a hájat kell leadni, diétázni kell.
2012. ápr. 29. 20:17
 3/5 anonim válasza:

Dik a kolompar

Szerinted Afrikában a kis gyerekeknek is a hájtól vagy attol hogy jol megkajalt??

2012. ápr. 29. 20:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Én ugyan így vagyok csak nekem a fenekem nagy. Sajnos helyi zsírégetés nincs, éppen ezért el kell kezdened diétáznod, és mozogni, hogy zsírt égess.

Ekkor le fog menni mindenhonnan a felesleges zsírod, a hasadról is.

2012. ápr. 29. 22:14
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat..hát nekem csak a hasamon van felesleg ugyanis 48 kg vagyok és 158cm...
2012. ápr. 30. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!