Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehetne olyan lapos,...

Hogy lehetne olyan lapos, izmos, feszes hasam és nagyon-nagyon vékony derekam mint a képen szereplő színésznőnek?

Figyelt kérdés
milyen gyakorlatokat kell ahhoz csinálnom? segítsetek kérlek!
2011. dec. 27. 22:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, kép nélkül nem tudunk segíteni. :)
2011. dec. 27. 22:35
 2/10 anonim válasza:

Nem látok képet, de sejtem mire gondolsz. Egy jól megvilágított szoba, jó kis kamera, majd rengeteg jól irányzot photoshop és kész is!

Vagy étkezz egészségesen, sportolj rendszeresen, és ne akarj nagyon-nagyon vékony derekat, hanem elégedj meg egy normálissal.

2011. dec. 27. 22:46
 3/10 A kérdező kommentje:

hupsz... itt a kép is :)

http//www.girlsfromentourage.com/april-scott-model-from-entourage/

April Scott, azon a képen látszik a legjobban amin a Hazárd megye lordjai a kezdet-ben játszik

2011. dec. 27. 22:47
 4/10 A kérdező kommentje:
2011. dec. 27. 22:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát most nem azért, de ez egy majdnem anorexiás nő megtámogatva némi Photoshoppal. Sajnálom, hogy egy olyan nőhöz akarsz hasonlítani, aki a valóságban nem is létezik, és ezért majd rosszul érzed magad.
2011. dec. 27. 23:17
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem majdnem ilyen van, csak a mellem nem szilikonos.

Keveset egyél és sokat mászkálj nehéz szatyrokkal a kezedben, akkor is ha már majdnem összeesel a fáradtságtól.

2011. dec. 28. 06:20
 7/10 anonim ***** válasza:
De azért ez adottság is. Lehet, hogy neked lesz egy vékony derekad, de ha a csípő csontod nem elég széles hozzá, akkor nem olyan feltűnő hogy vékony a derék, max ha kiveteted az alsó bordáidat.
2011. dec. 28. 06:35
 8/10 anonim ***** válasza:
46%
Ne érdekeljen, h a csaj kórosan sovány. Én is ugyanígy nézek ki, 16-os BMI-vel.
2011. dec. 28. 10:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy lányt, aki így néz ki szilikon nélkül is, de ő így született... mi, földi halandók meg máshogyan:)
2012. jan. 29. 20:35
 10/10 anonim válasza:
47%
fogyj le olyan vékonyra, hogy 16os legyen a BMI-d, és közbe csinállj felüléseket:)
2012. ápr. 5. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!