Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyhatnék le ha pajzsmir...

Hogy fogyhatnék le ha pajzsmirigy alulműködésemvan?

Figyelt kérdés

Már úgy 6 éve, kb 30 kg feleslegem van ,úgy 99kg lehetek most.,150 mg-os letroxot kell szednem,lécci adjatok tippeket hogy fogyhatnák le

12/f

2013. dec. 30. 02:55
 1/7 Passiflora válasza:
Biztos 12 évest akartál írni? :-)
2013. dec. 30. 03:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Fordulj a kezelőorvosodhoz vagy dietetikushoz, ők tudnak ebben segíteni igazán.
2013. dec. 30. 03:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha jól van beállítva a gyógyszer, akkor pont ugyanúgy, mint bárki más, kalóriacsökkentéssel és mozgással.

Ha rendesen csinálod és mégse megy, akkor beszélni kell az orvossal.

2013. dec. 30. 09:36
 4/7 anonim válasza:
28%

Az orvosok szrhoz sem értenek tiszteleta kivételnek, pla sebészeknek.A pajzsmirigy a torokcsakrához tartozik, súlyos

diszharmóniád lehet ebben a központban.

Ajánlatos, hogy názz utána a Vishudda(Torok) csakra működésnek. Valószínűleg nagyon komoly önértékelési problémáid is lehetnek, nem tudod felvállalni magadat és az és azt, amit csinálni szeretnél az életben.

Ászánák a Torok csakrára, segíthetnek elkezdeni kezelnia problémát. (pl viparita karini.)

2013. dec. 30. 10:04
 5/7 anonim ***** válasza:
36%

Hát valószínűleg gyulladásos természetű a pajzsmirigybetegséged, ha ez meggyógyul akkor szénhidrátszegény táplálkozással lefogyhatsz.

A paleo pl. ilyen gyulladáscsökkentő táplálkozás.

2013. dec. 30. 10:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem enyhe alulműködésre jó hatással volt az étrendváltoztatás, le is fogytam. Lényegében elhagytam az összes gabonát, a cukrot, a tejtermékeket és az étolajat, feldolgozott ételeket nem eszem, amúgy nem teljesen paleo az étrendem. Pár hónap alatt a TSH-m kb 1,2-vel csökkent, Letroxot már nem szedek (korábban 50 mg-ot szedtem). Szerintem érdemes kipróbálni a gyógyszer mellett is, vesztenivalód nincs.

A jóga és a meditáció is jó dolog, de nem mindenkihez passzol, sokan nem hisznek benne. Valamilyen mozgás azért erősen ajánlott lenne.

2016. dec. 19. 09:17
 7/7 anonim válasza:

A dietetikus szakmája az amit kérdezel.

Nagyon fog örülni hogy segíthet neked. Vele nagyon jól együtt lehet működni.

És ne feledd! Egyre könnyebb lesz ezen az úton járni!

2017. júl. 18. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!