Hogy fogyhatnék le ha pajzsmirigy alulműködésemvan?
Már úgy 6 éve, kb 30 kg feleslegem van ,úgy 99kg lehetek most.,150 mg-os letroxot kell szednem,lécci adjatok tippeket hogy fogyhatnák le
12/f
Ha jól van beállítva a gyógyszer, akkor pont ugyanúgy, mint bárki más, kalóriacsökkentéssel és mozgással.
Ha rendesen csinálod és mégse megy, akkor beszélni kell az orvossal.
Az orvosok szrhoz sem értenek tiszteleta kivételnek, pla sebészeknek.A pajzsmirigy a torokcsakrához tartozik, súlyos
diszharmóniád lehet ebben a központban.
Ajánlatos, hogy názz utána a Vishudda(Torok) csakra működésnek. Valószínűleg nagyon komoly önértékelési problémáid is lehetnek, nem tudod felvállalni magadat és az és azt, amit csinálni szeretnél az életben.
Ászánák a Torok csakrára, segíthetnek elkezdeni kezelnia problémát. (pl viparita karini.)
Hát valószínűleg gyulladásos természetű a pajzsmirigybetegséged, ha ez meggyógyul akkor szénhidrátszegény táplálkozással lefogyhatsz.
A paleo pl. ilyen gyulladáscsökkentő táplálkozás.
Nekem enyhe alulműködésre jó hatással volt az étrendváltoztatás, le is fogytam. Lényegében elhagytam az összes gabonát, a cukrot, a tejtermékeket és az étolajat, feldolgozott ételeket nem eszem, amúgy nem teljesen paleo az étrendem. Pár hónap alatt a TSH-m kb 1,2-vel csökkent, Letroxot már nem szedek (korábban 50 mg-ot szedtem). Szerintem érdemes kipróbálni a gyógyszer mellett is, vesztenivalód nincs.
A jóga és a meditáció is jó dolog, de nem mindenkihez passzol, sokan nem hisznek benne. Valamilyen mozgás azért erősen ajánlott lenne.
A dietetikus szakmája az amit kérdezel.
Nagyon fog örülni hogy segíthet neked. Vele nagyon jól együtt lehet működni.
És ne feledd! Egyre könnyebb lesz ezen az úton járni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!