Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek? Mit mozogjak/sporto...

Mit egyek? Mit mozogjak/sportoljak és azt napi mennyi ideig?

Figyelt kérdés

Nem rég asztma vizsgálaton voltam (kontrolon) ahol megmérték a súlyom, és kiderült, hogy 6 kilót felszedtem...Eddigsem voltam valami vékony, inkább husis.

161 centi vagyok és 70 kiló.

Úgy döntöttem, hogy ez így nem mehet tovább, és lelkesen vágtam vele a mozgásba és az egészségesebb étkezésben.

Mindennap 30 percet biciklizek...és kipróbáltam a cardio és pilates edzést. Ez mennyire hatékony? Milyen gyakorlatokat végezzek amik fogyasztanak és nem izmot építenek? =) Kb mikor lesz szemmel látható az eredmény?

Elsősorban olyanokra lennék kíváncsi, akik már fogytak le hasonló módszerektől.

2009. nov. 27. 14:30
 1/3 anonim válasza:

Sportolj!Egyél sok sok vitamint!

Sport:

-futás /először csak keveset és utána egyre töbett pl először csak 10percet 1hét múvla már 20 vagy ilyenek.../

És honnan szeretnél fogyni?

a biciklizéssel sztem a combodból tudsz leadni,

2009. nov. 29. 20:08
 2/3 anonim válasza:

Az egészséges étkezés nagyon fontos. Csökkentsd le a cukor és a fehérliszt bevitelét. Napi 5x egyél de keveset! (pl. uzsi és tízórai csak egy alma egy kis dióval) Sose légy éhes, mert akkor a szervezet elkezdt tartalékolni!

Rengeteg folyadékot fogyassz! Minimum 2-2,5 liter víz, vagy cukormentes gyógytea! Ez nagyon fontos! Megkönnyíti a fogyást és nem utolsó sorban egészségesebbé, energikusabbá tesz!

A fogyáshoz cardioedzést kell folytatni. Bringázás jó, a futás mégjobb, aerobik, korcsoja, kirándulás, stb. A vélemények megoszlanak a hatékonyságról: egyesek szerint a zsírégetés csak 40 perc után indul el! Úgyogy szerintem próbálj meg kb. egy órát tornázni kb. kétnaponta.

(Én általában aerobikozni vagy futni szoktam, hétvégéken pedig nagyot kirándulni. Heti kb. három sporttal és egészséges étkezéssel (nálam ez azt jelenti hogy megvonom magamtól a csokit) 0,5-1 kilót szoktam fogyni hetente. De már két hét után érzed, hogy formásodtál valamennyit és hogy feszesebb a bőröd.

Ajánlom még a szaunázást, az is felgyorsatja a zsírégetést!

Sok szerencsét!!!

2009. nov. 30. 11:41
 3/3 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm =)

amugy elsősorban lábról szeretnék fogyni, utána fenék és has :D de azok nem olyan vészes területek

2009. nov. 30. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!