Miért nem tudok fogyni? Rövid ideig csinálom?
Vékony alkat vagyok, csak néhol van rajtam egy kis husi, de ahhoz képest amennyit, és amiket eszek, nagyon jó formában vagyok.
De szeretném leadni azt a kis felesleget (5-7kg). Próbáltam egészségesen táplálkozni, sportolni, edzeni, mindent, de nem mozdultak a zsírpárnák. Miért? (centiben mértem magam, tudom hogy a mérleg összsúlyt mutat stb, nem nagyon szabad neki hinni, de centiben is csak épphogy mutatkozott valami)
A hasamon van felesleg (az a legnehezebben "mozdítható", legalább is én ezt olvastam), és sajnos látom, hogy amikor leülök akkor nagyon durván hurkás. És nem befelé horpad ülés közben, hanem kidülled, mint egy sörhas, csak hurkákkal. Szerintem az nem csak bőr :/
A többi testrészemmel nincs probléma, de mivel helyi fogyás nincs, abszolút nem zavar, ha a lábam is vékonyabb lesz, vagy esetleg a fenekem.
Én csak azt nem értem, hogyha tetemes mennyiségű csokit zabáltam egész végig, meg mekis kaját ettem pizzával, és tésztával, nem jött rám egy deka plusz sem. Van egy súlyom, de annyit ehetek ilyen moslék kajákat amennyit csak akarok, nem hízok meg.
Viszont ha elhagyom mindezeket és még sportolok is, érthető lenne valamiféle változás, de semmi.
Ezért gondoltam hogy talán kevés ideig csinálom, adni kéne még időt magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!