Mennyi az a minimális fehérjebevitel, amit mindenképpen be kell vinni a szervezetbe a fogyókúra során?
Én 85 kilós, 176 cm magas lány vagyok.
Azt szűrtem le az oldal böngészése során, hogy nem elég csupán a kalóriabevitelre figyelni, a makrotápanyagokat is számolni kell.
Mindenki 2g/testsúlykg fehérjét és ugyanennyi szénhidrátot javasol.
A szénhidrátbevitelt könnyű lesz megoldani, de esetemben a 170 g fehérjét mégis miből és hogyan vigyembe be? Nem sok ez? Ha nem viszek be ennyit, a szervezetem feléli az izmaimat?
Konkrét edzéstervem nincs, viszont már most minden nap 1 órát sétálok és saját testsúlyos gyakorlatokat csinálok itthon...
Hát amúgy szálkásításnál van, hogy felnyomják a mennyiséget 2,5g/ttkg-ra.
Egyébként nem sok, de nehéz lemérni zsírmentes testtömegre, ezért szokták az összsúlyra.
Ha nem tudsz ennyit megenni,mert drága vagy nem tudom, akkor is igyekezz minél többet bevinni.:)
A saját testsúlyos edzés jó, a mindennapi sétád meg igyekezd gyors tempóban végezni.
Jó étrend mellett heti 0,5-1kg fogyást várhatsz.
Ha nincs meg, csökkenteni kell a ch-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!