4 hónap alatt le szeretnék fogyni. Mit ajánlotok nekem?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok , most írni fogjátok , hogy ezzel nem kéne törődnöm , de " nem érzem magam jól a bőrömben " a BMI-m ideális , a szüleim szerint is , de én magamnak szeretnék megfelelni , és pár kilót le szeretnék adni (3-4-5) , már 2-nek is örülnék. Szerintem elég hízékony a család is és én is :s2013. dec. 23. 21:26
1/4 anonim válasza:
Ne törődj a kilókkal! A tükör mutatja meg,hogy hogy nézzel ki. Étkezz tisztán,hanyagold a szemét kajákat (na jó,most karácsonykor lehet lazítani) és sportolj.Meglátod,az eredmény nem marad el! :-)
2/4 anonim válasza:
Világosan megmondta első, hogy nem érzi jól magát, vagyis nem tetszik neki, amit a tükörben lát... mit nem lehet ezen érteni?
Én pontosan ezért lennék kíváncsi rá, hogy hány kiló és milyen magas. Mert néha nem reálisan látják magukat az ilyen korú lányok...
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönök mindenkinek mindent ! Jól látom magam 158 cm és 45-50 kg között
2013. dec. 23. 23:05
4/4 anonim válasza:
Én is világosan fejeztem ki magam te kis 2. Bámúlhatja a mérleget,meg a BMI-t,ha sz@.rul néz ki... Amikor valakit megnézel nagytudású,akkor mit sasolsz,a mérleget? Az alapján mondod,hogy "de jól nézel ki!"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!