Nagyon rosszul csinálom?
Fogyókúrázok (hal, zöldség, tojás, gyümölcs, semmi csoki, tea, üdítő, cukor stb) 14 napja + edzek is. Eddig a fekemről már lement 1 cm (10 nap alatt). Azonban valamikor rámjön az ehetnék, de olyankor is próbálok megálljt parancsolni magamnak.
Eddig összesem ettem (az első 10 napban) egy mézeskalácsot, egy kinder buenót és egy kicsi toblerónét, de így is ment le valamennyi.
Azonban most nagyon elszalad velem a ló. Ugye jön a karácsony, és csináltunk anyuval süteményt. Abból ettem kb olyan 6-7 darabot + egy szaloncukor. Szerintetek ha már többször nem eszek cukrot/sütit stb akkor is fogyhatok? Nagyon elrontottam? :/
Légyszi csak normális válaszokat adjatok, nagyon el vagy keseredve :(
Annyit eszel amennyi jól esik.
Viszont ha én diétázok/fogyózok egyáltalán nem eszek/iszok cukrosat. Sajnos ez így működik, meg kell állni, hogy ne egyél. Nem szívesen mondom azt, hogy ne aggódj ha nem eszel több édességet akkor nem lesz baj, mert ha folyton ezt mondod magadnak azt fogod csinálni, hogy na még egy csokit megeszek aztán többet nem, na még akkor egy kicsi sütit, na akkor még egy szaloncukrot de már többet tényleg nem eszek... Szedd össze magad, ha tényleg karcsú/egészséges akarsz lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!