Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyozom de buliba készülök...

Fogyozom de buliba készülök megihatok 2 felest ha napközbe szinte semmit nemeszek?

Figyelt kérdés
Ha modjuk napközbe nem eszek csak mondjuk egy két tojást meg vagy 2 almát akkor este megihatok 2 felest ugy hogy nemhizzok eznap?
2009. nov. 26. 15:20
 1/5 anonim válasza:
100%
Meg nem hízol, de, hogy kiütöd magad, az tuti.
2009. nov. 26. 15:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Miért pont ez alatt az egy nap alatt akarsz nem hízni? A hízás/fogyás nem egyetlen nap, sőt, nem is két feles "végterméke".Ha nem akarsz berúgni, és másnap másnapos lenni, akkor ajánlatos lenne előtte enned valamit ,ami majd felszívja az alkoholt, így kellemes lesz az estéd.

És majd másnap diétázz ujra.. Bár amit leírtál.. egy nap ennyi? Hát ettől lehet hogy lefogysz, de a hiánytünetek miatt pár nap/hét múlva "zabálni" fogsz, és duplán visszaszedsz mindent. Így nem lehet fogyózni, ahogy te írod...

2009. nov. 26. 15:39
 3/5 anonim ***** válasza:
nyugodtan egyél aznap normálisan(ahogy a diétád alatt eszel amúgy) és a buliban is megihatsz pár italt. nem fog összedőlni a világ, és ha úgyanúgy folytatod a diétád és nem lesz ez rendszeres dolog akkor meg nem lesz semmi. egyébként a vodkában , ginben, rumban semmi szénhidrát nincs , én ezeket szoktam diéta alatt inni ha esetleg adódik egy buli.
2009. nov. 26. 15:45
 4/5 anonim ***** válasza:

A felesekkel csínján kell bánni, mert a legtöbb esetben

nagyon meg tudja növelni az étvágyat és sajnos jön a nagy zabálás! Inkább igyál rosszabb minőségű bort, ami nagy mennyiségben áll rendelkezésre a mostani borpancsolóknak köszönhetően. Ha beáll a másnaposság két napig csak a vizet kívánod!

2009. nov. 26. 15:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha én csak nagyon keveset eszek mielött megyek bulizni és iszok 2-3 felest meg egy két valamit akkor kikészülök :D de ha eszek elötte rendesen , mármint átlagosan , és úgy iszom meg szintén ezeket akkor kb semmi bajom sincs :D Úgyhogy szerintem ezért is egyél elötte valami komolyabbat :D
2009. nov. 26. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!