Szerintetek elszúrja a diétám, ha van olyan "édesség, szénhidrát-és cukor forrás", amit nem tudok kihagyni az étrendemből?
Itt leginkább a túró rudira, a tejes kávéra, a kakaóra gondolok, vagy épp a popcornra. Reggel eszem egy túró rudit (egy héten max 4 nap, főleg, hogy itt az ünnepek) tejes kávé is reggel max kis cukor, ha este iszom nem teszek bele cukrot. A popcorn az sajnos egy este volt. Egyszer ettem délután sütit, de az vacsinak számoltam. Ez mellett rendesen tartom a diétát a fő ételekre vonatkozólag. Mindennap tornázom legalább fél órát.
Köszönöm a válaszokat
Szerintem nem fog meglátszani rajtad.
Egy tipp a fogyáshoz.
Öltözz fel nagyon vastag ruhába, és lehetőleg minden nap fuss le 5-10Km-t. Az egyik ismerősöm 25Kg-ot dobott le magáról 2 hónap alatt. És nem igazán diétázott.
Ha lemozgod akkor nem :) Én kb most másfél hónap alatt fogytam 10-12kg. Minden nap kondiba 6-8-10km.
De lássuk be hogy amiket írtál azok nem túl kalória szegény ételek/italok, ha csak nem magadnak csinálod meg olyanra.
Az első válaszoló jól írta... öltözz be alaposan és irány futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!