Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy én az édesség...

Lehetséges, hogy én az édességektől fogyok?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy van olyan, aki pl. a cukrokat gyorsabban emészti meg? Mert pl a húsoktól, meg krumolitól..stb puffadok, szeles vagyok, és akármilyen ilyen fehérjediétát próbálok, semmi hatása. Mivel nincs rajtam nagy súlyfelesleg(1-2kiló) , úgy döntöttem, nem kínzom magam tovább, két hete azt eszek, amit akarok, és a fehérjediétától már nagyon ki voltam éhezve, rengeteg péksütit, csokit, édességet ettem.3 napja alig mertem mérlegre állni, majd nagy meglepetésemre 3 kilóval kevesebb voltam. Azóta minden nap megmértem magagam, tartósan annyival kevesebb vagyok. Tehát lehetséges ez? Emésztésben is eltérőek vagyunk?

2012. máj. 6. 11:01
 1/4 anonim ***** válasza:
nem.
2012. máj. 6. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Én se hízok az édességektől(régebben mindig túlléptem a kalória keretem), viszont nagyon káros a töménytelen cukor. Ha nagyon édességre éhezek inkább csinálok egy nyírfacukros, gyümis joghurttortát, vagy iszok egy édesítős tejeskávét, minthogy befaljak egy tábla csokit.
2012. máj. 6. 14:51
 3/4 anonim válasza:
Hát szerintem lehetséges, de fura. Én személy szerint csak nem hízok semmitől, de ilyenről eddig nem is hallottam, hogy fogyni lehet az édességektől... :o
2012. máj. 12. 10:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Elegge valoszinu hogy azert mutat keveset a merleg mert izombol fogytal. A felsorolt etelek alapjan zsirban valoszinuleg hiztal. Az izom sokkal sokkal tobbet nyom a merlegen mint a zsir.

Szoval kepletesen leirva mikor feherjen eltel (feherje segiti az izom novekedeset) akkor izmosabb, feszesebb, csinosabb formasabb voltal. Az edessegtol meg lehet hogy nem leszel balna de skinny fat leszel=telesz*rt buvar ruha.

2013. ápr. 23. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!