Letudok így fogyni?
Sziasztok, leszeretnék nyárra (júniusra) fogyni 15 kg-ot minimum. Mivel edzőterem nincs vidéken, és a futás meg felejtős így arra a döntésre jutottam hogy szobabicajjal próbálkozom. Ha napi 1 órát bicajozok az elég? Vagy inkàbb napi 2x 40 perc, reggel aztán este? Tudom hogy az étkezésre is oda kell figyelni, de főtt ételnél vagy pékségből vett kenyérnél hogy számoljam a kalóriákat? Sajnos nem engedhetjük meg magunknak h én most ekkor meg akkor mást és mást egyek.. Azt kell enni ami van:( így hogy oldjam meg? Ami a vizet illeti, napi 2 litert hogy igyak meg ha nem kívánom? És a legfontosabb kérdésem, a szobabicajjal LEHET fogyni vagy NEM LEHET? mindenhol mast olvasok.. Sokan azt irják hogy lehet, meg fogytak is vele de sokan viszont azt írják hogy nem lehet vele fogyni mert csak erre meg arra jó blabla..
16/F 94kg/173cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!